Pasta carbonara med Cottage Cheese

Pasta carbonara med Cottage Cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pasta Carbonara med Cottage Cheese og sprøstekt bacon, er en nydelig vri på en kjent klassiker.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 beger TINE Cottage Cheese Original à 250 gram
3 stk eggeplommer
2 dl TINE Matfløte
¾ ts salt
1 ts grovkvernet sort pepper
400 g tagliatelle (ev. annen pasta)
200 g bacon , i tynne strimler
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kjør 3/4 av Cottage Cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, resten av osten, salt og pepper.
    2. Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
    3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
    4. Hell osteblandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg (blir eggerøre). Smak til med salt og pepper.
    5. Ha over sprøstekt bacon og server straks.
      Tips!

      Server gjerne med litt friske tomater og basilikum.

Tips!

Et dryss revet parmesan gir en ekstra god smak til pastaretten. Ønsker du en magrere variant kan du bytte ut bacon med kyllingfilet eller kokt skinke.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat