Skip to main content

Pasta carbonara med cottage cheese

Enkel
20min

Pasta carbonara med cottage cheese og sprøstekt bacon er en nydelig vri på en kjent klassiker.

3.9
(90)
Next ImagePasta carbonara med cottage cheese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
bacon, i tynne strimler
3 stk
eggeplomme
0.75 ts
salt
1 ts
grovkvernet sort pepper
400 g
tagliatelle (ev. annen pasta)

Fremgangsmåte

  1. Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.

  2. Kjør cottage cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, salt og pepper.

  3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.

  4. Hell i halvparten av det sprøstekte baconet sammen med fettet i pannen over pastaen. Spar litt bacon til topping. Hell deretter cottage cheese-blandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg. Smak til med salt og pepper.

  5. Ha over sprøstekt bacon og server straks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Prøv et dryss revet TINE® Norsk Alpeost for en ekstra god smak til pastaretten. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter