Pasta carbonara med cottage cheese
Enkel•20 min min
Pasta carbonara med cottage cheese og sprøstekt bacon er en nydelig vri på en kjent klassiker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gbacon , i tynne strimler
-
1 ss
-
200 g
-
3 stkeggeplommer
-
2 dl
-
¾ tssalt
-
1 tsgrovkvernet sort pepper
-
400 gtagliatelle (ev. annen pasta)
Slik gjør du det
-
1
Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
-
2
Kjør cottage cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, salt og pepper.
-
3
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
-
4
Hell i halvparten av det sprøstekte baconet sammen med fettet i pannen over pastaen. Spar litt bacon til topping. Hell deretter cottage cheese-blandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg. Smak til med salt og pepper.
-
5
Ha over sprøstekt bacon og server straks.