
Pasta carbonara med Cottage Cheese
Enkel•20 min min
Pasta Carbonara med Cottage Cheese og sprøstekt bacon, er en nydelig vri på en kjent klassiker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 begerTINE® Cottage Cheese Original à 250 gram
-
3 stkeggeplommer
-
2 dl
-
¾ tssalt
-
1 tsgrovkvernet sort pepper
-
400 gtagliatelle (ev. annen pasta)
-
200 gbacon , i tynne strimler
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Kjør 3/4 av Cottage Cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, resten av osten, salt og pepper.
-
2
Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
-
3
Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
-
4
Hell osteblandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg (blir eggerøre). Smak til med salt og pepper.
-
5
Ha over sprøstekt bacon og server straks.
Tips
Server gjerne med litt friske tomater og basilikum.