Håndkle og blad
Pasta carbonara med Cottage Cheese
(2626)

Pasta carbonara med Cottage Cheese

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta Carbonara med Cottage Cheese og sprøstekt bacon, er en nydelig vri på en kjent klassiker.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 begerTINE Cottage Cheese Original à 250 gram
3 stkeggeplommer
2 dlTINE Matfløte
¾ tssalt
1 tsgrovkvernet sort pepper
400 gtagliatelle (ev. annen pasta)
200 gbacon, i tynne strimler
1 ssTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kjør 3/4 av Cottage Cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, resten av osten, salt og pepper.
    2. Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
    3. Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
    4. Hell osteblandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg (blir eggerøre). Smak til med salt og pepper.
    5. Ha over sprøstekt bacon og server straks.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne med litt friske tomater og basilikum.

Blått hjerte
Tips!

Et dryss revet parmesan gir en ekstra god smak til pastaretten. Ønsker du en magrere variant kan du bytte ut bacon med kyllingfilet eller kokt skinke.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat