Pasta carbonara med Cottage Cheese

Pasta carbonara med cottage cheese

2
56
Enkel20 min
Pasta carbonara med cottage cheese og sprøstekt bacon er en nydelig vri på en kjent klassiker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.

  2. 2

    Kjør cottage cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, salt og pepper.

  3. 3

    Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.

  4. 4

    Hell i halvparten av det sprøstekte baconet sammen med fettet i pannen over pastaen. Spar litt bacon til topping. Hell deretter cottage cheese-blandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg. Smak til med salt og pepper.

  5. 5

    Ha over sprøstekt bacon og server straks.

Tips

Prøv et dryss revet TINE® Norsk Alpeost for en ekstra god smak til pastaretten. 

Del denne oppskriften: