
Pasta med proteinrik tomatsaus
Enkel•40 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Kremet proteinrik tomatsaus
-
300 g
-
2 dl
-
1 stkløk
-
4 feddhvitløk
-
1 bokshakkede hermetiske tomater
-
2 ssfrisk oregano
-
2 ssfrisk basilikum
-
1 tstørket chiliflak
-
2 tsbalsamicoeddik
-
2 tssukker
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Ovnsbakte cherrytomater
-
250 gcherrytomater
-
8 feddhvitløk
-
4 ssolivenolje, extra virgin
-
½ stksitron (saften av)
-
1 sskapers
-
400 gfullkornpasta
Topping
-
50 gfrisk spinat
-
2 ssfrisk basilikum
-
150 g
Slik gjør du det
Kremet proteinrik saus
-
1
Ha Cottage Cheese og og melk i en blender eller bruk en stavmikser og kjør det til en glatt blanding.
-
2
Finhakk løk og hvitløk og surr det gyllent i en stekepanne sammen med olivenolje. Ha i hakkede tomater, oregano, basilikum, chiliflak, balsamicoeddik og Cottage Cheese blandingen og kok opp. La det småputre i noen minutter og smak til med sukker, salt og pepper.
Ovnsbakte cherrytomater
-
3
Sett ovnen på 200 °C. Ha cherrytomater i en ildfast form sammen hvitløksfedd, olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Ovnsbak det i ca. 15 minutter. Ha i kapers og la det bake i noen minutter til.
-
4
Kok pasta etter pakningsbeskrivelsen. Spar på litt pastavann og ha det i tomatsausen før du vender inn pasta og topper med de ovnsbakte cherrytomatene, spinatblader, basilikum og Alpeost.