Kremet vegetarpasta

Kremet vegetarpasta

0
14
Enkel30 min
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.  

Ingredienser

Antall stykker

  • 100 g
    cherrytomater
  • 1 stk
    rødløk
  • 100 g
    aromasopp eller champignon
  • 1 ½ l
    vann
  • 2 stk
    grønnsaksbuljongterninger
  • 1 ts
    salt
  • 100 g
    vasket spinat
  • 400 g
    pastaskruer
  • 100 g
  • 3 dl
  • 2 ts
    nykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.

  2. 2

    Kok opp vann, buljong og salt.

  3. 3

    Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.

    Tips

    Ikke så glad i blåmuggost? Da kan du bruke kremost eller feta.

Tips

Vil du gjøre denne pastaen ekstra frisk? Riv over litt sitronskall før du serverer. Kjempegodt!

Del denne oppskriften: