
40 min
Enkel
3.8
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.
Antall porsjoner
4
Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.
Kok opp vann, buljong og salt.
Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.
Tips
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.
Antall porsjoner
Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.
Kok opp vann, buljong og salt.
Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.
Tips
Tips