Kremet vegetarpasta
Enkel•30 min min
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.
Ingredienser
Antall stykker
-
100 gcherrytomater
-
1 stkrødløk
-
100 garomasopp eller champignon
-
1 ½ lvann
-
2 stkgrønnsaksbuljongterninger
-
1 tssalt
-
100 gvasket spinat
-
400 gpastaskruer
-
100 g
-
3 dl
-
2 tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.
-
2
Kok opp vann, buljong og salt.
-
3
Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.
Tips
Ikke så glad i blåmuggost? Da kan du bruke kremost eller feta.