Skip to main content

Kremet vegetarpasta

Enkel
30min

One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.

4.0
(56)
Next ImageKremet vegetarpasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
cherrytomat
1 stk
rødløk
100 g
aromasopp eller champignon
1.5 l
vann
2 stk
grønnsaksbuljongterning
1 ts
salt
100 g
vasket spinat
400 g
pastaskruer
2 ts
nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.

  2. Kok opp vann, buljong og salt.

  3. Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.

    Tips

    Ikke så glad i blåmuggost? Da kan du bruke kremost eller feta.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vil du gjøre denne pastaen ekstra frisk? Riv over litt sitronskall før du serverer. Kjempegodt!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter