One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
100 g cherrytomat
1 stykk rødløk
100 g aromasopp, eller champignon
1.5 l vann
2 stykk grønnsaksbuljongterning
1 ts salt
100 g vasket spinat
400 g pastaskruer
100 g Selbu Blå® Original
3 dl TINE® Matfløte
2 ts nykvernet pepper
Slik gjør du
1
Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.
2
Kok opp vann, buljong og salt.
3
Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.
Tips
Ikke så glad i blåmuggost? Da kan du bruke kremost eller feta.
Tips
Vil du gjøre denne pastaen ekstra frisk? Riv over litt sitronskall før du serverer. Kjempegodt!
Lagre
Skriv ut
Del
Kremet vegetarpasta
Enkel
30min
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.