Kremet vegetarpasta
Enkel
30min
One pot alt-i-ett pasta med sopp, grønnsaker og kremet ostesaus med blåmuggost.
4.0
(57)

Ingredienser
Porsjoner
100 g
cherrytomat
1 stk
rødløk
100 g
aromasopp eller champignon
1.5 l
vann
2 stk
grønnsaksbuljongterning
1 ts
salt
100 g
vasket spinat
400 g
pastaskruer
100 g
3 dl
2 ts
nykvernet pepper
Slik gjør du
- 1
Del tomater i to og skjær løk og sopp i tynne skiver.
- 2
Kok opp vann, buljong og salt.
- 3
Ha tomater, løk, sopp, spinat og pasta i det kokende vannet. Tilsett blåmuggost og fløte. La småkoke i ca. 15 minutter, eller til pastaen er ferdig. Smak til med nykvernet pepper.
Tips
Ikke så glad i blåmuggost? Da kan du bruke kremost eller feta.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Vil du gjøre denne pastaen ekstra frisk? Riv over litt sitronskall før du serverer. Kjempegodt!