
Spaghetti med rødbetpesto
En knallrett med knallfarge. Hjemmelaget pesto av rødbeter er både sunt og godt, og passer ypperlig i denne kjøttfrie middagsretten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 230 °C. Plasser beter og hvitløksfedd på aluminiumsfolieark, ha over olje og pakk godt inn. Bak i ovnen i ca. 1 time eller til rødbetene er myke. Avkjøl og skrell av skallet.
- 2
Rist pinjekjernene lett i en tørr panne. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
- 3
Ha bakte beter og hvitløksfedd i en blender med pinjekjerner, parmesan, basilikum, Crème Fraîche, salt og pepper og kjør til en jevn kremet pesto. Smak til med sitronsaft.
Tips
Bytt gjerne ut pinjekjernene med solsikkekjerner.
- 4
Vend pestoen inn i nykokt pasta, og server med ekstra pinjekjerner, parmesan og basilikum.
Tips
Godt brød, rundstykker eller focaccia med hjemmelaget Enkel aioli smaker godt til denne fargerike retten.
Tips
Denne rødbetepestoen kan også serveres som dipp til friske grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



