
Brokkoliburger med mangosalsa
En supergod variant av en burger uten kjøtt. Med frisk mangosalsa er dette en vegetarmiddag som hele familien vil like.

Ingredienser
Porsjoner
Ingredienser
MANGOSALSA
TILBEHØR
Slik gjør du
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Skyll kikerter og la renne godt av. Hakk brokkoli grovt, fjern frø og hinner fra chili og finhakk med hvitløk.
- 2
Vend grønnsakene med olje, worcestershiresaus, dijonsennep og soyasaus. Spre utover et bakepapirkledd stekebrett, og stek i ovnen i 20 minutter. Ha blandingen over i en kjøkkenmaskin med knivblad, tilsett cashewnøtter og chiafrø og kjør til en grov mos.
- 3
Sett ovnen opp til 220 °C. Form burgere, legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir og stek i ovnen i 10-15 minutter.
- 4
Skrell og del mango og agurk i små terninger, finsnitt vårløk og chili og vend med limesaft, olivenolje og honning.
- 5
Legg en skive ost på hver burger de siste par minuttene eller til osten smelter. Grill gjerne burgerbrødene lett. Rør sammen sennep og TINE® Petite Fraîche. Server brokkoliburgerne i grove hamburgerbrød med sennepkrem, salat og mangosalsa.
Tips
Coleslaw, guacamole, tomatsalsa eller agurkrelish er også godt å toppe denne burgeren med.
Tips
Du kan steke vegetarburgere i stekepanne, men de holder seg bedre sammen om de stekes i ovnen.