
Brokkoliburger med mangosalsa
En supergod variant av en burger uten kjøtt. Med frisk mangosalsa er dette en vegetarmiddag som hele familien vil like.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
MANGOSALSA
TILBEHØR
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Skyll kikerter og la renne godt av. Hakk brokkoli grovt, fjern frø og hinner fra chili og finhakk med hvitløk.
- 2
Vend grønnsakene med olje, worcestershiresaus, dijonsennep og soyasaus. Spre utover et bakepapirkledd stekebrett, og stek i ovnen i 20 minutter. Ha blandingen over i en kjøkkenmaskin med knivblad, tilsett cashewnøtter og chiafrø og kjør til en grov mos.
- 3
Sett ovnen opp til 220 °C. Form burgere, legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir og stek i ovnen i 10-15 minutter.
- 4
Skrell og del mango og agurk i små terninger, finsnitt vårløk og chili og vend med limesaft, olivenolje og honning.
- 5
Legg en skive ost på hver burger de siste par minuttene eller til osten smelter. Grill gjerne burgerbrødene lett. Rør sammen sennep og TINE® Petite Fraîche. Server brokkoliburgerne i grove hamburgerbrød med sennepkrem, salat og mangosalsa.
Tips
Coleslaw, guacamole, tomatsalsa eller agurkrelish er også godt å toppe denne burgeren med.
Tips
Du kan steke vegetarburgere i stekepanne, men de holder seg bedre sammen om de stekes i ovnen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

