Cottage Cheese-salat

Cottage Cheese-salat

2
  • Enkel
  • 10 min
Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir nydelig smak sammen med cottage cheese og den friske dressingen laget av sitronolje og basamicoeddik.

Ingredienser

500 g brokkoli
100 g chorizo (ev. god spekeskinke)
3 dl TINE Cottage Cheese Original
1 dl pistasjenøtter (eller pekannøtter)

Slik gjør du det

    1. Skjær pølse i strimler og sprøstek i tørr panne hvis du bruker chorizo. La fettet renne av på håndkledepapir. Avkjøl.
    2. Kok buketter av brokkoli i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Avkjøl raskt i kaldt vann.
    3. Anrett brokkoli, cottage cheese, chorizo (eller skinke) og nøtter pent på fat.
    4. Ringle litt olivenolje blandet med sitronsaft og balsamico eddik over. Server gjerne godt brød til.
Tips

Når du bruker cottage cheese i maten kan du fint spare inn på kjøtt eller fisk.

Kommentarer

  • Mats

    6 dager siden
    Kan chorizoen spises rå??

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      5 dager siden
      Chorizoen som er brukt her er den typen som du får skivet. Ikke disse små pølsene. De må stekes først. De får i skiver er speket eller saltet og kan spises uten å stekes. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat