Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Cottage cheese-salat

Enkel
10min

Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir nydelig smak sammen med cottage cheese og den friske dressingen laget av sitronolje og basamicoeddik.

3.6
(45)
Next ImageCottage cheese-salat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
brokkoli
100 g
chorizo (ev. god spekeskinke)
1 dl
pistasjenøtter (eller pekannøtter)

Fremgangsmåte

  1. Skjær pølse i strimler og sprøstek i tørr panne hvis du bruker chorizo. La fettet renne av på håndkledepapir. Avkjøl.

  2. Kok buketter av brokkoli i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Avkjøl raskt i kaldt vann.

  3. Anrett brokkoli, cottage cheese, chorizo (eller skinke) og nøtter pent på fat.

  4. Ringle litt olivenolje blandet med sitronsaft og balsamico eddik over. Server gjerne godt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du bruker cottage cheese i maten kan du fint spare inn på kjøtt eller fisk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter