Cottage Cheese-salat

Cottage Cheese-salat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Denne salaten metter godt og kan gjerne serveres som egen middagsrett. Nøttene og det salte kjøttet gir nydelig smak sammen med cottage cheese og den friske dressingen laget av sitronolje og basamicoeddik.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g brokkoli
100 g chorizo (ev. god spekeskinke)
3 dl TINE Cottage Cheese Original
1 dl pistasjenøtter (eller pekannøtter)

Slik gjør du det

    1. Skjær pølse i strimler og sprøstek i tørr panne hvis du bruker chorizo. La fettet renne av på håndkledepapir. Avkjøl.
    2. Kok buketter av brokkoli i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. Avkjøl raskt i kaldt vann.
    3. Anrett brokkoli, cottage cheese, chorizo (eller skinke) og nøtter pent på fat.
    4. Ringle litt olivenolje blandet med sitronsaft og balsamico eddik over. Server gjerne godt brød til.
Tips!

Når du bruker cottage cheese i maten kan du fint spare inn på kjøtt eller fisk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat