
Cottage Cheesepai
Cottage cheese smaker godt i pai. I kombinasjon med med bacon smaker paien godt, samtidig som den er veldig enkel å lage. Pai passer god til middag på en vanlig hverdag, gjerne med en god salat til.

Ingredienser
Antall porsjoner
Paibunn
Paifyll
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en paiform, 24 - 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Dekk formen med paideigen, trykk også deigen godt opp langs kanten. Prikk bunnen og sett den kjølig i ca 15 minutter. Den ferdige paideigen trenger ikke å forsteke.
Paifyll
- 3
Skjær eller klipp bacon i biter og stek det. Hell bort fettet. Rens og hakk løken, skjær purren i tynne strimler og brun det lett i pannen. Rør i det stekte baconet.
- 4
Bland cottage cheese med melk og egg. Ha alt i paibunnen og strø til sist over osten. Stek paien i ca 30 minutter. Server gjerne en grønn salat til.
Tips
Cottage cheese er en mager ferskost og passer også godt som pålegg, i salat og som tilbehør til for eksempel grillmat.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



