Cottage Cheesepai

Cottage Cheesepai

7
63
Enkel45 min
Cottage cheese smaker godt i pai. I kombinasjon med med bacon smaker paien godt, samtidig som den er veldig enkel å lage. Pai passer god til middag på en vanlig hverdag, gjerne med en god salat til.

Ingredienser

Antall porsjoner

Paibunn

  • 1 stk
    ferdig paibunn

Paifyll

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en paiform, 24 - 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Dekk formen med paideigen, trykk også deigen godt opp langs kanten. Prikk bunnen og sett den kjølig i ca 15 minutter. Den ferdige paideigen trenger ikke å forsteke.

Paifyll

  1. 3

    Skjær eller klipp bacon i biter og stek det. Hell bort fettet. Rens og hakk løken, skjær purren i tynne strimler og brun det lett i pannen. Rør i det stekte baconet.

  2. 4

    Bland cottage cheese med melk og egg. Ha alt i paibunnen og strø til sist over osten. Stek paien i ca 30 minutter. Server gjerne en grønn salat til.

Tips

Cottage cheese er en mager ferskost og passer også godt som pålegg, i salat og som tilbehør til for eksempel grillmat.

Del denne oppskriften: