Skip to main content

Frokostscones

Enkel
25min

Cottage cheese gjør disse sconesene ekstra saftige og holdbare. I tillegg inneholder de kli og linfrø som er bra for fordøyelsen. Scones smaker nydelig. Og ikke bare til frokost.

4.1
(234)
Next ImageFrokostscones

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
hvetemel
1 ss
linfrø
1 ss
havrekli
2 ts
bakepulver
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Bland hvetemel, linfrø, havrekli, bakepulver og salt i en food processorbolle. Skjær smøret i små biter og fordel det i blandingen. La maskinen gå til smøret er finfordelt. Tilsett cottage cheese og bland raskt sammen til en deig.

  3. Del deigen i fire biter og form til boller. Trykk dem flate på stekeplaten som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Gjør disse gode sconesene enda litt sunnere ved å erstatte deler av det fine hvetemelet med sammalt hvete, grov eller annet grovt mel.

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter