Frokostscones
Enkel•25 min min
Cottage cheese gjør disse sconesene ekstra saftige og holdbare. I tillegg inneholder de kli og linfrø som er bra for fordøyelsen. Scones smaker nydelig. Og ikke bare til frokost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlhvetemel
-
1 sslinfrø
-
1 sshavrekli
-
2 tsbakepulver
-
¼ tssalt
-
50 g
-
250 g
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C.
-
2
Bland hvetemel, linfrø, havrekli, bakepulver og salt i en food processorbolle. Skjær smøret i små biter og fordel det i blandingen. La maskinen gå til smøret er finfordelt. Tilsett cottage cheese og bland raskt sammen til en deig.
-
3
Del deigen i fire biter og form til boller. Trykk dem flate på stekeplaten som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.