
Frokostscones
Cottage cheese gjør disse sconesene ekstra saftige og holdbare. I tillegg inneholder de kli og linfrø som er bra for fordøyelsen. Scones smaker nydelig. Og ikke bare til frokost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 250 °C.
- 2
Bland hvetemel, linfrø, havrekli, bakepulver og salt i en food processorbolle. Skjær smøret i små biter og fordel det i blandingen. La maskinen gå til smøret er finfordelt. Tilsett cottage cheese og bland raskt sammen til en deig.
- 3
Del deigen i fire biter og form til boller. Trykk dem flate på stekeplaten som er dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
Tips
Gjør disse gode sconesene enda litt sunnere ved å erstatte deler av det fine hvetemelet med sammalt hvete, grov eller annet grovt mel.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



