Varmt smørbrød med cottage cheese
Lett og mett med cottage cheese. Røkelaks, vårløk og cottage cheese smaker veldig godt sammen.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
- 4 skive røkelaks
- 3 stilk vårløk
- 3 dl TINE® Cottage Cheese Original
- 0.5 ts pepper
- 8 skive grovbrød
Salat:
- 200 g isbergsalat
- 1 stykk paprika
- 0.5 stykk agurk
- 10 stykk cherrytomat
- 50 g fetaost
Slik gjør du
1
Skjær røkelaks i fine strimler og hakk vårløk. Bland cottage cheese med laks og vårløk. Smak godt til med nykvernet pepper.
2
Fordel fyllet på halvparten av brødskivene. Legg resten av brødskivene oppå.
3
Stek i toastjern eller vaffeljern i ca. 2 minutter til brødet er sprøtt og gyllent.
Salat:
1
Vask salat, paprika, agurk og cherrytomat i kaldt vann. Tørk av vannet og riv salaten i passe biter. Skjær paprika og agurk i små biter, og del cherrytomat i to. Ha over i en bolle med fetaosten og server.
TipsHvis du vil, kan du for eksempel bytte ut laksen med kylling.