
Cottage cheese- og maispletter
Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Cottage cheese- og maispletter:
Forslag til servering:
Fremgangsmåte
- 1
Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
- 2
Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
- 3
Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Forslag til servering:
- 4
Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.
Tips
Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


