Skip to main content

Cottage cheese- og maispletter

Enkel
20min

Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

4.1
(55)
Next ImageCottage cheese- og maispletter

Ingredienser

Antall porsjoner

Cottage cheese- og maispletter:

1 boks
mais
6 stk
egg
2 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Forslag til servering:

150 g
bacon
2 dl
blandet salat
4 stk
brødskive

Fremgangsmåte

  1. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.

  2. Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.

  3. Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Forslag til servering:

  1. Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter