Cottage cheese- og maispletter

(35)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

Antall porsjoner

Ingredienser

Cottage cheese- og maispletter:

1 boksmais
6 stkegg
2 dlhvetemel
250 gTINE Cottage Cheese Original
½ tssalt
½ tspepper

Forslag til servering:

150 gbacon
2 dlblandet salat
4 stkbrødskiver

Slik gjør du det

  • Cottage cheese- og maispletter:

    1. Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
    2. Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
    3. Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
  • Forslag til servering:

    1. Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.

Tips:

Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.

Kommentarer

  Legg til kommentar