Cottage cheese- og maispletter
Enkel•20 min min
Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Cottage cheese- og maispletter:
-
1 boksmais
-
6 stkegg
-
2 dlhvetemel
-
250 g
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Forslag til servering:
-
150 gbacon
-
2 dlblandet salat
-
4 stkbrødskiver
Slik gjør du det
-
1
Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
-
2
Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
-
3
Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Forslag til servering:
-
4
Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.