Cottage cheese- og maispletter
Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Cottage cheese- og maispletter:
- 1 boks mais
- 6 stykk egg
- 2 dl hvetemel
- 250 g TINE® Cottage Cheese Original
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
Forslag til servering:
- 150 g bacon
- 2 dl blandet salat
- 4 stykk brødskive
Slik gjør du
1
Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.
2
Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.
3
Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.
Forslag til servering:
1
Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.
TipsCottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.