Cottage cheese- og maispletter

Cottage cheese- og maispletter

7
41
Enkel20 min
Pletter laget med cottage cheese og mais. Maisen gir fin farge og cottage cheesen sørger for metthetsfølelsen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Cottage cheese- og maispletter:

Forslag til servering:

  • 150 g
    bacon
  • 2 dl
    blandet salat
  • 4 stk
    brødskiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Hell vannet av maisen og mos maiskornene til en jevn puré med gaffel. Du kan også kjøre dem jevne i food processor.

  2. 2

    Pisk sammen eggene og rør inn hvetemel. Bland med maispuréen, cottage cheese, salt og litt pepper.

  3. 3

    Smelt smør i stekepanne og stek små pletter på middels varme, 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Forslag til servering:

  1. 4

    Server gjerne nystekte pletter med sprøstekt bacon, salat og brød til.

Tips

Cottage cheese- og maispletter smaker også godt med syltetøy. Da kan du droppe salt og pepper i røren.

Del denne oppskriften: