
Kanelkrydrede havrepletter
Kjempegode havrepletter med eplegodt. Nydelige å servere når du får hyggelig kaffebesøk eller når du har lyst til å lage noe ekstra godt etter middag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Havrepletter
Fremgangsmåte
- 1
Bland sammen mel, sukker, egg, melk og kanel og la røren stå og svelle i ca. 10 minutter.
- 2
Rør i havregryn. Ha smør i varm stekepanne og legg skjeer med røre i panna, vel 1 spiseskje per plett. Stek ved middels sterk varme slik at de blir gjennomstekte, men ikke for mørke.
Eplegodt
- 3
Del eplene i båter og smelt sukkeret i en kjele. Tilsett eplejuice og smør når sukkeret er gyllent og rør i eplebåtene. La eplebåtene bli myke og server sammen med plettene.
Tips
Vaniljesaus eller vaniljekesam smaker veldig godt sammen med havreplettene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



