Kanelkrydrede havrepletter

Kanelkrydrede havrepletter

0
20
Enkel25 min
Kjempegode havrepletter med eplegodt. Nydelige å servere når du får hyggelig kaffebesøk eller når du har lyst til å lage noe ekstra godt etter middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Havrepletter

Eplegodt

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen mel, sukker, egg, melk og kanel og la røren stå og svelle i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Rør i havregryn. Ha smør i varm stekepanne og legg skjeer med røre i panna, vel 1 spiseskje per plett. Stek ved middels sterk varme slik at de blir gjennomstekte, men ikke for mørke.

Eplegodt

  1. 3

    Del eplene i båter og smelt sukkeret i en kjele. Tilsett eplejuice og smør når sukkeret er gyllent og rør i eplebåtene. La eplebåtene bli myke og server sammen med plettene.

Tips

Vaniljesaus eller vaniljekesam smaker veldig godt sammen med havreplettene.

Del denne oppskriften: