Kanelkrydrede havrepletter

Kanelkrydrede havrepletter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Kjempegode havrepletter med eplegodt. Nydelige å servere når du får hyggelig kaffebesøk eller når du har lyst til å lage noe ekstra godt etter middag.

Antall porsjoner

Ingredienser

Havrepletter

2 dl hvetemel
½ dl sukker
2 stk egg
2 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 ts malt kanel
3 dl havregryn
90 g TINE Meierismør

Eplegodt

3 stk epler
2 ss sukker
2 ss Sunniva® Original Eplejuice
20 g TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Bland sammen mel, sukker, egg, melk og kanel og la røren stå og svelle i ca. 10 minutter.
    2. Rør i havregryn. Ha smør i varm stekepanne og legg skjeer med røre i panna, vel 1 spiseskje per plett. Stek ved middels sterk varme slik at de blir gjennomstekte, men ikke for mørke.
  1. Eplegodt

    1. Del eplene i båter og smelt sukkeret i en kjele. Tilsett eplejuice og smør når sukkeret er gyllent og rør i eplebåtene. La eplebåtene bli myke og server sammen med plettene.
Tips!

Vaniljesaus eller vaniljekesam smaker veldig godt sammen med havreplettene.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat