
Kanelkrydrede havrepletter
- Enkel
- 25 min
Kjempegode havrepletter med eplegodt. Nydelige å servere når du får hyggelig kaffebesøk eller når du har lyst til å lage noe ekstra godt etter middag.
Slik gjør du det
-
-
Bland sammen mel, sukker, egg, melk og kanel og la røren stå og svelle i ca. 10 minutter.
-
Rør i havregryn. Ha smør i varm stekepanne og legg skjeer med røre i panna, vel 1 spiseskje per plett. Stek ved middels sterk varme slik at de blir gjennomstekte, men ikke for mørke.
-
-
Eplegodt
-
Del eplene i båter og smelt sukkeret i en kjele. Tilsett eplejuice og smør når sukkeret er gyllent og rør i eplebåtene. La eplebåtene bli myke og server sammen med plettene.
-
Tips
Vaniljesaus eller vaniljekesam smaker veldig godt sammen med havreplettene.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer