
Amerikanske pannekaker med honning og mandler
Amerikanske pannekaker er en velkjent, amerikansk frokost. De er litt tykkere og mindre enn norske pannekaker, nesten som sveler eller lapper.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pannekaker
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Bland hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Hell i melk, og visp røren glatt og klumpefri. Tilsett egg. Smelt smør og tilsett i røren.
- 2
Stek små pannekaker i smør i en panne, og hold dem varme under et håndkle.
Tips
Både pannekakerøren og de ferdigstekte pannekakene kan fryses.
Til servering
- 3
Server pannekakene med flytende honning eller lønnesirup. Strø over mandelflak.
Tips
Lønnesirup får du i de fleste velassorterte matbutikker.
Tips
Hvis du ønsker å lage en litt sunnere variant, kan du erstatte halvparten av hvetemelet med grov, sammalt hvete.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



