Pannekaker med syrnet melk
Hvorfor ikke prøve en oppskrift på pannekaker med syrnet melk? Kulturmelk gir en litt friskere smak og anbefales å prøve. Både søtt og salt fyll smaker godt til denne pannekakeoppskriften.

Ingredienser
Porsjoner
Til servering
Slik gjør du
- 1
Ha melk og mel i en bolle og visp til du får en klumpfri og jevn røre. Tilsett egg og salt.
- 2
La røren svelle i 20–25 minutter. Da blir det enda lettere å steke pannekakene.
- 3
Smelt litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Hell i en liten mengde pannekakerøre. Drei rundt slik at du får et tynt lag jevnt fordelt i pannen. Stek pannekaken til den er gyllenbrun under. Snu pannekaken med en stekespade og stek den videre i ca. 1 minutt. Server med sukker og friske bær.
- 4
Server med blåbærsyltetøy.
Tips
Pannekaker smaker kjempegodt med sukker eller syltetøy, men dersom du ønsker å spise pannekaker som hovedrett, kan du gjerne servere dem med for eksempel sprøstekt bacon, maiskorn, grønne erter og en liten skje lettrømme eller Kesam.