Pannekaker med syrnet melk

Pannekaker med syrnet melk

25
180
Enkel40 min
Hvorfor ikke prøve en oppskrift på pannekaker med syrnet melk? Kulturmelk gir en litt friskere smak og anbefales å prøve. Både søtt og salt fyll smaker godt til denne pannekakeoppskriften.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha melk og mel i en bolle og visp til du får en klumpfri og jevn røre. Tilsett egg og salt.

  2. 2

    La røren svelle i 20–25 minutter. Da blir det enda lettere å steke pannekakene.

  3. 3

    Smelt litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Hell i en liten mengde pannekakerøre. Drei rundt slik at du får et tynt lag jevnt fordelt i pannen. Stek pannekaken til den er gyllenbrun under. Snu pannekaken med en stekespade og stek den videre i ca. 1 minutt. Server med sukker og friske bær.

    Hvordan tegne på pannekaker

    Hvordan tegne på pannekaker

Tips

Pannekaker smaker kjempegodt med sukker eller syltetøy, men dersom du ønsker å spise pannekaker som hovedrett, kan du gjerne servere dem med for eksempel sprøstekt bacon, maiskorn, grønne erter og en liten skje lettrømme eller Kesam.

Del denne oppskriften: