
Pannekaker med syrnet melk
Hvorfor ikke prøve en oppskrift på pannekaker med syrnet melk? Kulturmelk gir en litt friskere smak og anbefales å prøve. Både søtt og salt fyll smaker godt til denne pannekakeoppskriften.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Ha melk og mel i en bolle og visp til du får en klumpfri og jevn røre. Tilsett egg og salt.
- 2
La røren svelle i 20–25 minutter. Da blir det enda lettere å steke pannekakene.
- 3
Smelt litt smør i en stekepanne på middels sterk varme. Hell i en liten mengde pannekakerøre. Drei rundt slik at du får et tynt lag jevnt fordelt i pannen. Stek pannekaken til den er gyllenbrun under. Snu pannekaken med en stekespade og stek den videre i ca. 1 minutt. Server med sukker og friske bær.
- 4
Server med blåbærsyltetøy.
Tips
Pannekaker smaker kjempegodt med sukker eller syltetøy, men dersom du ønsker å spise pannekaker som hovedrett, kan du gjerne servere dem med for eksempel sprøstekt bacon, maiskorn, grønne erter og en liten skje lettrømme eller Kesam.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



