Grove pannekaker med bacon
Enkel•40 min min
For å gjøre pannekaker til et realt middagsalternativ, hjelper det at de er grove. Fyll dem med salat, grønnsaker og bacon.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 ss
-
5 dl
-
3 stkegg
-
2 dlsammalt hvete, grov
-
1 dlhvetemel
-
½ tssalt
-
200 gbacon
Til servering
-
100 gJarlsberg® Revet
-
½ stkpurre
-
10 stkcherrytomater
-
2 dlsmåbladet salat
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en gryte, tilsett melk og pisk inn egg.
-
2
Ha mel og salt i en bolle og pisk inn melkeblandingen til du har en glatt røre.
-
3
La pannekakerøren stå på kjøkkenbenken og svelle i ca. 15-20 minutter før du steker pannekakene.
-
4
Lag baconpannekaker ved å steke noen biter med bacon i pannen. Hell over en øse med røre. Vri litt på pannen så det fordeler seg jevnt. Stek baconpannekaken 1-2 minutter på hver side.
Tips
Bruk en stor og god panne med slippbelegg når du steker pannekaker. Da går det lettere å snu dem.
-
5
Server baconpannekaker med ost, purre, cherrytomater og småbladet salat.