tablecloth-basil
Grove pannekaker med bacon
(54)

Grove pannekaker med bacon

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

For å gjøre pannekaker til et realt middagsalternativ, hjelper det at de er grove. Fyll dem med salat, grønnsaker og bacon.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 ssTINE Meierismør
5 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 stkegg
2 dlsammalt hvete, grov
1 dlhvetemel
½ tssalt

200

grambacon

Til servering

100 gJarlsberg® Revet
½ stkpurre
10 stkcherrytomater
2 dlsmåbladet salat
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en gryte, tilsett melk og pisk inn egg.
    2. Ha mel og salt i en bolle og pisk inn melkeblandingen til du har en glatt røre.
    3. La pannekakerøren stå på kjøkkenbenken og svelle i ca. 15-20 minutter før du steker pannekakene.
    4. Lag baconpannekaker ved å steke noen biter med bacon i pannen. Hell over en øse med røre. Vri litt på pannen så det fordeler seg jevnt. Stek baconpannekaken 1-2 minutter på hver side.
      blue heart
      Tips!

      Bruk en stor og god panne med slippbelegg når du steker pannekaker. Da går det lettere å snu dem.

    5. Server baconpannekaker med ost, purre, cherrytomater og småbladet salat.
blue heart
Tips!

Det er mye godt du kan fylle pannekakene med, både salt og søtt, for eksempel soppstuing, spekeskinke, epleskiver, bær og iskrem.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff