Skip to main content

Pannekaker med bacon

Enkel
40min

I denne oppskriften på middagspannekaker gjør vi søtmat til saltmat ved å bruke bacon og revet Jarlsberg. Veldig godt!

3.9
(218)
Next ImagePannekaker med bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
3 stk
egg
3 ss
smeltet TINE® Meierismør til røren
150 g
bacon
2 ss
TINE® Meierismør til steking
100 g
Revet JARLSBERG®

Fremgangsmåte

  1. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken og visp til du får en glatt røre. Tilsett resten av melken blandet med egg og smeltet smør. La røren stå og svelle (hvile urørt) i minst 20 minutter før du steker pannekakene.

  2. Skjær bacon i biter eller behold det i skiver og stek det sprøtt på lav varme.

  3. Stek pannekake i smør. Velg selv om den skal være stor eller liten. Når du har snudd den, fordeler du biter eller noen skiver av det stekte baconet på pannekaken. Strø litt ost over og la den smelte.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det er nydelig å bruke stekt sjampinjong, litt løk og strimlet skinke i pannekaker. Stek disse ingrediensene i en panne og tilsett gjerne litt Crème Fraîche eller Matfløte for å få et litt mer «kremet» fyll. Riv også gjerne litt parmesan over rett før servering. Nydelig!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter