Pannekaker med bacon

Pannekaker med bacon

9
203
Enkel40 min
I denne oppskriften på middagspannekaker gjør vi søtmat til saltmat ved å bruke bacon og revet Jarlsberg. Veldig godt!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken og visp til du får en glatt røre. Tilsett resten av melken blandet med egg og smeltet smør. La røren stå og svelle (hvile urørt) i minst 20 minutter før du steker pannekakene.

  2. 2

    Skjær bacon i biter eller behold det i skiver og stek det sprøtt på lav varme.

  3. 3

    Stek pannekake i smør. Velg selv om den skal være stor eller liten. Når du har snudd den, fordeler du biter eller noen skiver av det stekte baconet på pannekaken. Strø litt ost over og la den smelte.

Tips

Det er nydelig å bruke stekt sjampinjong, litt løk og strimlet skinke i pannekaker. Stek disse ingrediensene i en panne og tilsett gjerne litt Crème Fraîche eller Matfløte for å få et litt mer «kremet» fyll. Riv også gjerne litt parmesan over rett før servering. Nydelig!

Del denne oppskriften: