Grove glutenfrie pannekaker

Grove glutenfrie pannekaker

10
  • Enkel
  • 30 min
Pannekaker er kjapt, enkelt og populært blant barn. Her er en oppskrift på glutenfrie pannekaker med grovt mel.

Ingredienser

75 g TINE Meierismør
4 dl glutenfritt mel (Semper Grov Mix)
2 ss linfrø
2 ss sesamfrø
1 dl glutenfrie havregryn
8 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
4 stk egg
2 stk gulrøtter

Slik gjør du det

    1. Smelt smør på middels sterk varme i en stekepanne.
    2. Ha i glutenfritt mel, knuste linfrø, sesamfrø og glutenfrie havregryn i et litermål eller en bolle. Bland inn smeltet smør, melk og egg med en stavmikser. Tilsett finrevet gulrot.
    3. La røren svelle i 5 minutter.
    4. Stek pannekakene på hver side i en middels varm panne til de er gyllenbrune.
      Hvordan tegne på pannekaker:
Tips

Bruk stavmikser istedenfor miksmaster og bli overrasket over hvor raskt du får røren jevn og fin.

Kommentarer

  • Christian

    3 måneder siden
    Helt rå inni. Umulig å steke.
    Gulerøttene ?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Christian!

      Om pannekaken er rå i midten, må den nok stekes litt lenger i pannen. Gulerøtter en et friskt innslag for god smak! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat