Ovnspannekake med bacon og eple
Enkel•45 min min
Istedenfor å steke pannekaker enkeltvis, kan du lage én stor i langpanne. Her er en oppskrift på ovnspannekake med bacon og eple.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ovnspannekake:
-
1 stkstort eple
-
140 gbacon
-
2 ½ dlhvetemel
-
6 dlTINE® Lettmelk 1,0 % fett eller helmelk
-
¼ tssalt
-
3 stkegg
Tilbehør:
-
1 beger
-
4 sstyttebærsyltetøy
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C. Smør en ildfast form. Skrell eple og fjern kjernehuset. Del eple i terninger og legg i formen.
-
2
Del bacon i biter og stek i en stekepanne. Fordel baconbiter over eplene i formen.
-
3
Pisk sammen hvetemel og halvparten av melken til en glatt røre. Tilsett resten av melken, salt og egg, og pisk sammen. Hell røren i formen.
-
4
Stek ovnspannekaken ved 200 °C i 30-35 minutter til den er gjennomstekt.
Tilbehør:
-
5
Serveres nylaget med cottage cheese og tyttebærsyltetøy.