Fylte pannekaker
Pannekaker fylt med karbonadedeig, ost og crème fraîche. Perfekt til lørdagskosen, så vel som på mer hektiske hverdager.

Ingredienser
Pannekakefyll:
Slik gjør du
- 1Smelt smør på middels varme. Mål opp mel og salt og ha i en stor bolle. Visp halvparten av melken med mel til du får en glatt og fin røre. Bland egg og smør i resten av melken, og rør i pannekakerøren. 
- 2Røren må svelle (hvile) i 15-20 minutter for å gi den riktig konsistens. I mellomtiden lager du pannekakefyllet. 
Pannekakefyll:
- 3Stek karbonadedeig i smør i stekepannen. Rør i salt og crème fraîche blandet med pesto. La kjøttblandingen koke noen minutter og avkjøl etterpå. 
- 4Stek pannekaker på middels varme og snu dem først når overflaten har stivnet noe. 
- 5Fordel kjøttblandingen på pannekakene og strø over revet ost, hvis ønskelig. Rull sammen hver pannekake, ta matpapir rundt og pakk inn. 
Tips
Disse pannekakene smaker også godt, og blir litt sunnere, hvis du erstatter minst halvparten av hvetemelet med grovere/sammalt mel.





