Skip to main content

Fylte pannekaker

Enkel
40min

Pannekaker fylt med karbonadedeig, ost og crème fraîche. Perfekt til lørdagskosen, så vel som på mer hektiske hverdager.

3.8
(113)
Next ImageFylte pannekaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Pannekaker:

3 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
3 stk
egg

Pannekakefyll:

400 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
1 ts
salt
1 ss
pesto

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør på middels varme. Mål opp mel og salt og ha i en stor bolle. Visp halvparten av melken med mel til du får en glatt og fin røre. Bland egg og smør i resten av melken, og rør i pannekakerøren.

  2. Røren må svelle (hvile) i 15-20 minutter for å gi den riktig konsistens. I mellomtiden lager du pannekakefyllet.

Pannekakefyll:

  1. Stek karbonadedeig i smør i stekepannen. Rør i salt og crème fraîche blandet med pesto. La kjøttblandingen koke noen minutter og avkjøl etterpå.

  2. Stek pannekaker på middels varme og snu dem først når overflaten har stivnet noe.

  3. Fordel kjøttblandingen på pannekakene og strø over revet ost, hvis ønskelig. Rull sammen hver pannekake, ta matpapir rundt og pakk inn.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse pannekakene smaker også godt, og blir litt sunnere, hvis du erstatter minst halvparten av hvetemelet med grovere/sammalt mel.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter