
Crêpe Suzette
Her viser vi deg hvordan du lager Crêpe Suzette, de verdenskjente franske dessert-pannekaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Crêpe Suzette
Appelsinsaus
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør på middels varme og sett til avkjøling. Visp sammen hvetemel, kremfløte, melk, egg og sitronskall til røre og tilsett det lett avkjølte smøret.
- 2
La røren svelle (hvile) i ca. 30 minutter. Dette er viktig for å få et godt resultat.
- 3
Stek tynne pannekaker i middels varm stekepanne. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Brett dem i fire og hold dem varme i ildfast fat.
Appelsinsaus
- 4
Bland smør, melis, sitronsaus og juice i en kjele og la sausen få et oppkok. Hell appelsinsausen over pannekakene rett før servering.
Tilbehør
- 5
Visp kremfløte sammen med litt sukker til du får en luftig og fin krem. Server jordbær og krem (is smaker også godt til!) til de varme crepe suzette.
Tips
Pannekakene serveres ofte flambert på spektakulært vis, men krem eller iskrem og ferske bær er også helt nydelig til pannekakene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

