
Rislapper med kanel og sitron
Bruk restene av gårsdagens risengrynsgrøt til å lage kjempegode lapper. Lappene er som små pannekaker og serveres med rømme, eller syltetøy og brunost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Lapper
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Rør grøten sammen med sukker, kanel, egg, mel og revet sitronskall. Stek en prøvekake i en varm stekepanne med litt smør for å se om konsistensen er riktig. Hvis du ønsker lettere rislapper, kan du tilsette litt mer melk.
- 2
Ha smør i en varm panne, legg på 1 - 2 ss røre pr. lapp og stek de gulbrune på hver side.
Pynt
- 3
Server lappene med friske bringebær og litt bringebærsyltetøy. Pynt med sitronmelisseblader.
Tips
Lappene passer også fint å lage som dessert servert med litt vaniljekesam eller Piano Bringebærsaus.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



