Ostebrytebrød
Enkel
1t 30min
Brytebrød er raskt å lage og smaker godt. Med TINE Ridder i deigen blir det ekstra godt. Lag et stort brytebrød, bryt av det du skal bruke i løpet av en dag eller to, så kan du fryse ned resten.
4.0
(100)

Porsjoner
20
1 pakke
gjær (50g)
50 g
smeltet TINE® Meierismør
1 ts
salt
750 g
hvetemel
2 dl
revet Ridder® eller annen god ost
Pensling og dryss:
1 stk
sammenvispet egg
3 ss
revet Ridder® eller annen god ost
1 dl
solsikkekjerner evt. sesamfrø eller valmuefrø
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Litt av det fine melet kan erstattes med sammalt mel. Deigvæsken bestemmer du selv. Du kan fint bruke rester av melk, lettfløte, rømme eller kesam, gjerne blandet med vann.






