Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ostebrytebrød

Enkel
1t 30min

Brytebrød er raskt å lage og smaker godt. Med TINE Ridder i deigen blir det ekstra godt. Lag et stort brytebrød, bryt av det du skal bruke i løpet av en dag eller to, så kan du fryse ned resten.

4
(106)
Ostebrytebrød

porsjoner

20

1 pakke
gjær (50g)
50 g
1 ts
salt
750 g
hvetemel
2 dl
revet Ridder® eller annen god ost

Pensling og dryss:

1 stk
sammenvispet egg
3 ss
revet Ridder® eller annen god ost
1 dl
solsikkekjerner evt. sesamfrø eller valmuefrø

Slik gjør du

Tips

Litt av det fine melet kan erstattes med sammalt mel. Deigvæsken bestemmer du selv. Du kan fint bruke rester av melk, lettfløte, rømme eller kesam, gjerne blandet med vann.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter