Ridder® er en halvfast, kittmodnet ost med enestående fyldig smak og aroma. Den har en lysgul, silkemyk tekstur og en smidig konsistens som sammen med den orangegule overflaten gir et lekkert og innbydende utseende.
-
En helt spesiell bakteriekultur blir påført osten før den blir lagt til modning i ca. to uker. Dette gjør at bakteriekulturen arbeider seg innover i osten under lagringen og gir den særegne karakteren og smaken på osten som Ridder® er så kjent for.
Ridder® passer godt til mørkt og lyst brød, til søt og salt kjeks samt til frukt og grønnsaker. Bruk gjerne Ridder® som snacks alene, eller som ingrediens i salater.
.
-
pasteurisert melk og fløte, syrekultur, salt, mikrobiell løpe, modningskultur, konserveringsmiddel (natriumnitrat) og fargestoff (annattoekstrakt norbixin)
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1746 kJ ( 422 kcal) fett 38 g -hvorav mettede fettsyrer 24 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 20 g salt 1,5 g molybden 7,7 µg kalsium 620 mg (78 %') vitamin A 380 µg (48 %') riboflavin 0,29 mg (20 %') folsyre 57 µg (28 %') vitamin B12 3,0 µg (119 %') fosfor 540 mg (77 %') sink 3,5 mg (35 %') selen 8,4 µg (15 %') jod 30,0 µg (20 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (< 0,01 g laktose pr. 100 g ost).
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 285 g,