Quesadilla med Ridder® og skinke

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 sssennep
2 dlKesam® Mager Naturell 300 g
150 grøkt skinke i skiver
200 gRidder®
8 stkmedium store tortillalefser
50 gruccola
150 gblandet salat

Slik gjør du det

    1. Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
    2. Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
    3. Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
    4. Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.

Tips:

Om du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.

Kommentarer

  Legg til kommentar