Quesadilla med Ridder® og skinke
Enkel•20 min min
Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 sssennep
-
2 dl
-
150 grøkt skinke i skiver
-
200 g
-
8 stkmedium store tortillalefser
-
50 gruccola
-
150 gblandet salat
-
½ ss
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
-
2
Legg skinke og skiver av ost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
-
3
Stek tortillaene i en panne med smør på svak varme, på begge sider, til de er gylne.
-
4
Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.