Quesadilla med Ridder® og skinke
Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 2 ss sennep
- 2 dl Kesam® Mager Naturell
- 150 g røkt skinke, i skiver
- 200 g Ridder®
- 8 stykk medium store tortillalefse
- 50 g ruccola
- 150 g blandet salat
- 0.5 ss TINE® Meierismør
Slik gjør du
1
Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
2
Legg skinke og skiver av ost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
3
Stek tortillaene i en panne med smør på svak varme, på begge sider, til de er gylne.
4
Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.
TipsOm du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.