Quesadilla med Ridderost og skinke

Quesadilla med Ridder® og skinke

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Smakfull liten rett med smeltet Ridder® sammen med røkt skinke og pepperaktig ruccula - en perfekt liten snack.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss sennep
2 dl Kesam® Mager Naturell 300 g
150 g røkt skinke i skiver
200 g Ridder®
8 stk medium store tortillalefser
50 g ruccola
150 g blandet salat

Slik gjør du det

    1. Bland sammen sennep og Kesam til en dressing.
    2. Legg skinke og skiver av Ridderost på halvparten av tortillaene. Strø ruccula over, og legg gjerne på mer ost. Legg en tortilla over hver og trykk sammen.
    3. Stek tortillaene på svak varme, på begge sider, til de er gyllne.
    4. Skjær quesadillas i kakebiter og server sammen med salatblanding og dressing med Kesam.
Tips!

Om du lager disse uten skinke har du en god vegetarvariant.

Kommentar

Kommentarer

  • Marthe

    4 år siden
    Det står at man skal steke tortillaene på svak varme. Er det da snakk om i ovnen eller i en stekepanne?

    Kommenter  (9)

    • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

      4 år siden
      Hei Marthe De skal stekes i stekepanne. Takk for tilbakemeldingen! Det skal vi få inn i oppskriften. :)

      Kommenter  (3)


Det er mye kjærlighet i god mat