Skip to main content

Quesadillas med pulled pork og guacamole

Enkel
30min

Pulled pork, eller langtidsstekt svinenakke delt i biter med gaffel, smaker godt som fyll i denne meksikanske retten. Med rømme og guacamole til blir dette garantert en suksess på fredagskvelden.

4.1
(62)
Next ImageQuesadillas med pulled pork og guacamole

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
ferdigstekt pulled pork
8 stk
tortillalefse
4 stk
vårløk i skiver
1 stk
rød paprika
2 stk
chili

Guacamole

2 stk
avokado
2 stk
tomat
1 stk
rød chili
1 stk
vårløk
1 dl
frisk koriander
1 stk
lime
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Til servering

1 dl
jalapenos

Fremgangsmåte

  1. Fjern skall og stein fra avokado og mos med en gaffel. Del tomatene i to og skrap ut frøene. Finhakk og vend inn med finhakket chili, vårløk, koriander og limesaft. Bland godt og smak til med salt og pepper.

    Tips

    Lager du guacamole på forhånd, må den dekkes godt til med plast for ikke å bli brun. Pisk den opp før servering.

  2. Varm pulled pork etter anvisning på pakken. Del paprika i to og ta ut kjernen. Del i biter. Splitt chili, fjern frø og finhakk. Bland paprika og chili med revet ost, og skivet vårløk.

  3. Fordel osteblandingen utover halvparten av lefsene. Topp med pulled pork og tortillalefse.

  4. Stek quesadillas raskt på begge sider i en tørr teflon- eller grillpanne på middels høy varme slik at osten smelter, 1-2 minutter på hver side.

  5. Del i biter og server med guacamole, rømme og jalapenos.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Quesadillas er perfekt å lage på grillen om sommeren. Grill raskt på begge sider og server.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter