
Quesadillas med pulled pork og guacamole
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gferdigstekt pulled pork
-
8 stktortillalefser
-
300 g
-
4 stkvårløk i skiver
-
1 stkrød paprika
-
2 stkchili
Guacamole
-
2 stkavokado
-
2 stktomater
-
1 stkrød chili
-
1 stkvårløk
-
1 dlfrisk koriander
-
1 stklime
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Til servering
-
3 dl
-
1 dljalapenos
Slik gjør du det
-
1
Fjern skall og stein fra avokado og mos med en gaffel. Del tomatene i to og skrap ut frøene. Finhakk og vend inn med finhakket chili, vårløk, koriander og limesaft. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Tips
Lager du guacamole på forhånd, må den dekkes godt til med plast for ikke å bli brun. Pisk den opp før servering.
-
2
Varm pulled pork etter anvisning på pakken. Del paprika i to og ta ut kjernen. Del i biter. Splitt chili, fjern frø og finhakk. Bland paprika og chili med revet ost, og skivet vårløk.
-
3
Fordel osteblandingen utover halvparten av lefsene. Topp med pulled pork og tortillalefse.
-
4
Stek quesadillas raskt på begge sider i en tørr teflon- eller grillpanne på middels høy varme slik at osten smelter, 1-2 minutter på hver side.
-
5
Del i biter og server med guacamole, rømme og jalapenos.