
Quesadillas med pulled pork og guacamole
Pulled pork, eller langtidsstekt svinenakke delt i biter med gaffel, smaker godt som fyll i denne meksikanske retten. Med rømme og guacamole til blir dette garantert en suksess på fredagskvelden.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Guacamole
Fremgangsmåte
- 1
Fjern skall og stein fra avokado og mos med en gaffel. Del tomatene i to og skrap ut frøene. Finhakk og vend inn med finhakket chili, vårløk, koriander og limesaft. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Tips
Lager du guacamole på forhånd, må den dekkes godt til med plast for ikke å bli brun. Pisk den opp før servering.
- 2
Varm pulled pork etter anvisning på pakken. Del paprika i to og ta ut kjernen. Del i biter. Splitt chili, fjern frø og finhakk. Bland paprika og chili med revet ost, og skivet vårløk.
- 3
Fordel osteblandingen utover halvparten av lefsene. Topp med pulled pork og tortillalefse.
- 4
Stek quesadillas raskt på begge sider i en tørr teflon- eller grillpanne på middels høy varme slik at osten smelter, 1-2 minutter på hver side.
- 5
Del i biter og server med guacamole, rømme og jalapenos.
Tips
Quesadillas er perfekt å lage på grillen om sommeren. Grill raskt på begge sider og server.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
