tablecloth-basil
Quesadias med pulled pork og guacamole
(18)

Quesadillas med pulled pork og guacamole

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pulled pork, eller langtidsstekt svinenakke delt i biter med gaffel, smaker godt som fyll i denne meksikanske retten. Med rømme og guacamole til blir dette garantert en suksess på fredagskvelden.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gferdigstekt pulled pork
8 stktortillalefser
300 gTINE Revet Ost Original
4 stkvårløk i skiver
1 stkrød paprika
2 stkchili

Guacamole

2 stkavokado
2 stktomater
1 stkrød chili
1 stkvårløk
1 dlfrisk koriander
1 stklime
½ tssalt
¼ tspepper

Til servering

3 dlTINE Lettrømme 10 %
1 dljalapenos
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Fjern skall og stein fra avokado og mos med en gaffel. Del tomatene i to og skrap ut frøene. Finhakk og vend inn med finhakket chili, vårløk, koriander og limesaft. Bland godt og smak til med salt og pepper.
      blue heart
      Tips!

      Lager du guacamole på forhånd, må den dekkes godt til med plast for ikke å bli brun. Pisk den opp før servering.

    2. Varm pulled pork etter anvisning på pakken. Del paprika i to og ta ut kjernen. Del i biter. Splitt chili, fjern frø og finhakk. Bland paprika og chili med revet ost, og skivet vårløk.
    3. Fordel osteblandingen utover halvparten av lefsene. Topp med pulled pork og tortillalefse.
    4. Stek quesadillas raskt på begge sider i en tørr teflon- eller grillpanne på middels høy varme slik at osten smelter, 1-2 minutter på hver side.
    5. Del i biter og server med guacamole, rømme og jalapenos.
blue heart
Tips!

Quesadillas er perfekt å lage på grillen om sommeren. Grill raskt på begge sider og server.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff