Nachos med asiatisk vri

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Prøv en ny vri på klassisk nachos. De salte tortillachipsene og den deilige osten passer overraskende godt med sursøt, asiatisk kylling. Denne retten kan lett erstatte den vanlige fredagstacoen.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkgulrot
4 stkvårløk
½ stkchili
4 sssøt chilisaus
½ stkgrillet kylling
200 gtortillachips
3 dlNorvegia® Revet

Til servering

⅛ dlfrisk koriander
3 dlTINE Lettrømme 10 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C.
    2. Riv gulrot og hakk vårløk og chili. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Bland alt med søt chilisaus.
    3. Spre tortillachips jevnt utover en ildfast form. Fordel kyllingblandingen over og dryss med revet ost.

      Tips:

      Du kan bytte ut kylling med kjøttdeig. Stek kjøttdeigen, hakk underveis og vend med søt chilisaus.

    4. Stek øverst i ovnen i 7 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Server med frisk koriander og rømme.

Tips:

Du kan også bruke kyllingfileter til denne retten. Stek dem da ferdig i panne med litt salt og pepper, og riv kjøttet fra hverandre.

Kommentarer

  Legg til kommentar