Nachos med asiatisk vri

Nachos med asiatisk vri

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
  • 7 min
Prøv en ny vri på klassisk nachos. De salte tortillachipsene og den deilige osten passer overraskende godt med sursøt, asiatisk kylling. Denne retten kan lett erstatte den vanlige fredagstacoen.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk gulrot
4 stk vårløk
½ stk chili
4 ss søt chilisaus
½ stk grillet kylling
200 g tortillachips
3 dl Norvegia® Revet

Til servering

⅛ dl frisk koriander
3 dl TINE Lettrømme 10 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C.
    2. Riv gulrot og hakk vårløk og chili. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Bland alt med søt chilisaus.
    3. Spre tortillachips jevnt utover en ildfast form. Fordel kyllingblandingen over og dryss med revet ost.
      Tips!

      Du kan bytte ut kylling med kjøttdeig. Stek kjøttdeigen, hakk underveis og vend med søt chilisaus.

    4. Stek øverst i ovnen i 7 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Server med frisk koriander og rømme.
Tips!

Du kan også bruke kyllingfileter til denne retten. Stek dem da ferdig i panne med litt salt og pepper, og riv kjøttet fra hverandre.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat