Nachos med asiatisk vri
Enkel•20 min7 min
Prøv en ny vri på klassisk nachos. De salte tortillachipsene og den deilige osten passer overraskende godt med sursøt, asiatisk kylling. Denne retten kan lett erstatte den vanlige fredagstacoen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkgulrot
-
4 stkvårløk
-
½ stkchili
-
4 sssøt chilisaus
-
½ stkgrillet kylling
-
200 gtortillachips
-
3 dl
Til servering
-
⅛ dlfrisk koriander
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 210 °C.
-
2
Riv gulrot og hakk vårløk og chili. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Bland alt med søt chilisaus.
-
3
Spre tortillachips jevnt utover en ildfast form. Fordel kyllingblandingen over og dryss med revet ost.
Tips
Du kan bytte ut kylling med kjøttdeig. Stek kjøttdeigen, hakk underveis og vend med søt chilisaus.
-
4
Stek øverst i ovnen i 7 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Server med frisk koriander og rømme.