placeholder image
0

Nachos med asiatisk vri

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Prøv en ny vri på klassisk nachos. De salte tortillachipsene og den deilige osten passer overraskende godt med sursøt, asiatisk kylling.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkgulrot
4 stkvårløk
½ stkchili
4 sssøt chilisaus
½ stkgrillede kyllinger
200 gtortillachips
3 dlNorvegia® Revet

Til servering

⅛ dlfrisk koriander
3 dlTINE Lettrømme 10 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C.
    2. Riv gulrot og hakk vårløk og chili. Riv kyllingkjøttet fra beinet og i biter. Bland alt med søt chilisaus.
    3. Spre tortillachips jevnt utover en ildfast form. Fordel kyllingblandingen over og dryss med revet ost.

      Tips:

      Du kan bytte ut kylling med kjøttdeig. Stek kjøttdeigen, hakk underveis og vend med søt chilisaus.

    4. Stek øverst i ovnen i 7 minutter, eller til osten er smeltet og gyllen. Server med frisk koriander og rømme.

Tips:

Du kan også bruke kyllingfileter til denne retten. Stek dem da ferdig i panne med litt salt og pepper, og riv kjøttet fra hverandre.

Kommentarer