
Kyllingtaco
Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Guacamole:
Fremgangsmåte
- 1
Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.
- 2
Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.
Guacamole:
- 3
Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.
- 4
Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
tilbehør:
- 5
Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.
Tips
Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.