Kyllingtaco

Kyllingtaco

2
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.

Ingredienser

1 stk gulrot
2 stk hvitløksfedd
1 stk rødløk
400 g kyllingkjøtt
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 ss tacokrydder
1 boks brune bønner à 400 g
1 boks hermetiske tomater à 400 g

Guacamole:

3 stk avokadoer
1 stk lime
¼ ts salt
¼ ts pepper

tilbehør:

8 stk tacoskjell
100 g Norvegia® Revet
2 dl TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
100 g salat

Slik gjør du det

    1. Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.
    2. Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.
  1. Guacamole:

    1. Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.
    2. Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
  2. tilbehør:

    1. Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.
Tips

Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.

Kommentarer

  • Silje

    3 år siden
    Ser godt ut

     (7)

    • Sa

      3 år siden
      Hei

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat