placeholder image
2

Kyllingtaco

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkgulrot
2 stkhvitløksfedd
1 stkrødløk
400 gkyllingkjøtt
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 sstacokrydder
1 boksbrune bønner à 400 g
1 bokshermetiske tomater à 400 g

Guacamole:

3 stkavokadoer
1 stklime
¼ tssalt
¼ tspepper

tilbehør:

8 stktacoskjell
100 gNorvegia® Revet
2 dlTINE Lettrømme 18 %
100 gsalat

Slik gjør du det

    1. Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.
    2. Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.
  • Guacamole:

    1. Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.
    2. Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
  • tilbehør:

    1. Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.

Tips:

Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.

Kommentarer