Kyllingtaco

Kyllingtaco

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk gulrot
2 stk hvitløksfedd
1 stk rødløk
400 g kyllingkjøtt
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 ss tacokrydder
1 boks brune bønner à 400 g
1 boks hermetiske tomater à 400 g

Guacamole:

3 stk avokadoer
1 stk lime
¼ ts salt
¼ ts pepper

tilbehør:

8 stk tacoskjell
100 g Norvegia® Revet
2 dl TINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
100 g salat

Slik gjør du det

    1. Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.
    2. Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.
  1. Guacamole:

    1. Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.
    2. Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
  2. tilbehør:

    1. Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.
Tips!

Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Silje

    2 år siden
    Ser godt ut

    Kommenter  (7)

    • Sa

      2 år siden
      Hei

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat