tablecloth-basil
Kyllingtaco
(29)

Kyllingtaco

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Servert med nydelig guacamole som passer perfekt til taco.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkgulrot
2 stkhvitløksfedd
1 stkrødløk
400 gkyllingkjøtt
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
1 sstacokrydder
1 boksbrune bønner à 400 g
1 bokshermetiske tomater à 400 g

Guacamole:

3 stkavokadoer
1 stklime
¼ tssalt
¼ tspepper

tilbehør:

8 stktacoskjell
100 gNorvegia® Revet
2 dlTINE Lett 2 % (et godt alternativ til rømme)
100 gsalat
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Finhakk gulrot, hvitløkfedd og rødløk.
    2. Stek kyllingkjøttdeig i olje på middels sterk varme til den er gjennomstekst, i 5–7 minutter. Tilsett tacokrydder, finhakket gulrot, hvitløkfedd og rødløk. Stek videre sammen med brune bønner og hermetiske tomater i 10–15 minutter.
    1. Del avocado på langs. Fjern steinen og skrap ut innholdet.
    2. Skjær lime i to og press ut saften i en bolle sammen med avokadoen. Mos med en stavmikser til blandingen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
    1. Server kjøtt med tacoskjell, guacamole, revet ost, rømme og salat.
blue heart
Tips!

Ønsker du variasjon, kan du bytte ut kyllingkjøttet med karbonadedeig eller kjøttdeig.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff