Skip to main content

Tacograteng

Enkel
25min

Gjør tacokvelden spennende med svinefilet i en krydret tacograteng!

3.5
(115)
Next ImageTacograteng

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
svinefilet
1 pose
tacokrydder
100 g
ananasring
3 stk
tomat
0.5 ts
salt
0.25 ts
kajennepepper
250 g
230 g
tacosaus
2 dl
100 g
nachochips
1 dl
friske urter (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.

  2. Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.

  3. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.

  4. Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.

  5. Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter