Tacograteng

Tacograteng

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Med litt tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet. Et alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g svinefileter
1 ss TINE Meierismør
1 pose tacokrydder
100 g ananasringer
3 stk tomater
½ ts salt
¼ ts kajennepepper
250 g TINE Kremgo’® Naturell eller Krydder
230 g tacosaus
2 dl Jarlsberg® Revet eller Norvegia
100 g nachochips
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl friske urter (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
    2. Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
    3. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
    4. Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
    5. Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.
Tips!

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat