tablecloth-basil
Tacograteng
(84)

Tacograteng

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med litt tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet. Et alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

600 gsvinefileter
1 ssTINE Meierismør
1 posetacokrydder
100 gananasringer
3 stktomater
½ tssalt
¼ tskajennepepper
250 gTINE Kremgo’® Naturell eller Krydder
230 gtacosaus
2 dlJarlsberg® Revet eller Norvegia
100 gnachochips
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlfriske urter (kan sløyfes)
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
    2. Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
    3. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
    4. Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
    5. Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.
blue heart
Tips!

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff