
Tacograteng
Enkel•25 min min
Gjør tacokvelden spennende med svinefilet i en krydret tacograteng!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gsvinefileter
-
1 ss
-
1 posetacokrydder
-
100 gananasringer
-
3 stktomater
-
½ tssalt
-
¼ tskajennepepper
-
250 gTINE Kremgo® Naturell eller Krydder
-
230 gtacosaus
-
2 dlTINE® Ekte Revet Ost Original eller Norvegia
-
100 gnachochips
-
1 dl
-
1 dlfriske urter (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
-
2
Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
-
3
La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
-
4
Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
-
5
Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.