Tacograteng

(80)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med litt tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet. Et alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gsvinefileter
1 ssTINE Meierismør
1 posetacokrydder
100 gananasringer
3 stktomater
½ tssalt
¼ tskajennepepper
250 gTINE Kremgo’® Naturell eller Krydder
230 gtacosaus
2 dlJarlsberg® Revet eller Norvegia
100 gnachochips
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlfriske urter (kan sløyfes)
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
    2. Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
    3. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
    4. Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
    5. Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.

Tips:

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar