
Tacograteng
Gjør tacokvelden spennende med svinefilet i en krydret tacograteng!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
- 2
Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
- 3
La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
- 4
Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
- 5
Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.
Tips
Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.