Skip to main content

Hjemmebakte tacobrød

Enkel
15min

Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

3.7
(49)
Next ImageHjemmebakte tacobrød

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

9 dl
hvetemel
1 ts
salt
1 ss
bakepulver
2.5 dl
vann

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.

  2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.

  3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter