Meksikansk biffgryte

Meksikansk gryte

0
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på deilig meksikanskinspirert biffgryte. Perfekt som et krydret innslag i en hektisk hverdag.

Ingredienser

1 kg biffstrimler
1 pose fajita kryddermiks
2 stk løk i strimler
2 ss TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd
½ ts spisskummen
2 bokser hermetiske tomater
2 dl Norvegia® Revet eller annen god ost revet
1 boks TINE Lettrømme 10 %
1 stk rød chili
¼ potte frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Bland kjøttet med kryddermiksen. Stek kjøtt og løk i omganger i smør. Press i hvitløk, og tilsett spisskummen og tomater.
    2. La gryten trekke på svak varme i 10 minutter.
    3. Server med et dryss revet ost, en klatt rømme, finsnittet chili og frisk koriander.
Tips!

Bruk gjerne ferske tomater i stedet for hermetiske. Bruk da minst 5 store tomater per boks, og hakk dem opp med en stavmikser.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat