Meksikansk biffgryte

Meksikansk biffgryte

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Oppskrift på deilig meksikanskinspirert biffgryte. Perfekt som et krydret innslag i en hektisk hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 kg biffkjøtt
1 pose fajita kryddermiks
2 stk løk i strimler
2 ss TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd
½ ts spisskummen
1 glass pastasaus med chili
1 boks hermetiske tomat
2 dl Norvegia® Revet eller annen god ost revet

Slik gjør du det

    1. Del kjøtt i strimler og bland med kryddermiks. Stek kjøtt og løk i omganger i smør. Press i hvitløk, og tilsett spisskummen, pastasaus og tomater.
    2. La gryten trekke på svak varme i 10 minutter.
    3. Strø over ost og server.
Tips!

Bruk gjerne ferske tomater i stedet for hermetiske. Bruk da minst 5 store tomater per boks, og hakk dem opp med en stavmikser.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat