Meksikansk biffgryte

Meksikansk gryte

0
14
Enkel20 min
Oppskrift på deilig meksikanskinspirert biffgryte. Perfekt som et krydret innslag i en hektisk hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 kg
    biffstrimler
  • 1 pose
    fajita kryddermiks
  • 2 stk
    løk i strimler
  • 2 ss
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • ½ ts
    spisskummen
  • 2 bokser
    hermetiske tomater
  • 2 dl
    Norvegia® Revet eller annen god ost revet
  • 1 boks
  • 1 stk
    rød chili
  • ¼ potte
    frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland kjøttet med kryddermiksen. Stek kjøtt og løk i omganger i smør. Press i hvitløk, og tilsett spisskummen og tomater.

  2. 2

    La gryten trekke på svak varme i 10 minutter.

  3. 3

    Server med et dryss revet ost, en klatt rømme, finsnittet chili og frisk koriander.

Tips

Bruk gjerne ferske tomater i stedet for hermetiske. Bruk da minst 5 store tomater per boks, og hakk dem opp med en stavmikser.

Del denne oppskriften: