Hjemmelaget fiskegrateng
Enkel
50min
Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over.
3.9
(1519)

Ingredienser
Hjemmelaget fiskegrateng
400 g
kokt torsk, steinbit eller andre typer fisk
2 dl
makaroni
Ostesaus
3 ss
5 ss
hvetemel
1 ts
salt
½ ts
malt muskat
2 dl
TINE® Ekte Revet Ost Original eller annen god, revet gulost
3 stk
egg
1 dl
strøkavring
Slik gjør du
Tips
Bytt gjerne ut makaronien med fullkornsmakaroni for et litt sunnere alternativ.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan fint bruke flere typer fisk i en og samme fiskegrateng. Og den trenger ikke nødendigvis være hvit heller; laks og ørret smaker også godt i gratengen!





