Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Torskegrateng med dillsaus

Enkel
1t

Kremete fiskegrateng laget med torsk og servert med en nydelig dillsaus.

4.2
(18)
Lagre
Skriv ut
Torskegrateng med dillsaus

Ingredienser

700 g
torskefilet

Potetpuré (potetmos)

500 g
potet
2.5 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett (evt lik del melk og fløte)
1 stk
hvitløksfedd
¾ ts
salt
¼ ts
pepper

Dillsaus

3 ss
hvetemel
2 dl
TINE® Lettmelk 1,0 % fett eller andre varianter
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
½ stk
sitron (revet skall og saft fra denne)
1 dl
dill, hakket

Slik gjør du

Dillsaus

Potetpuré (potetmos)

  1. Tips

    Husk at du ikke skal røre mye etter at du har hatt i salt i en potetstappe/potetpuré. Da blir nemlig stappen lett seig.

Torskegrateng

Tips

#1: Reker, krepsehaler eller blåskjell smaker også godt i dillsausen i denne gode torskegratengen.

#2: Hvis du ønsker grønnsaker til, kan du dekke bunnen av gulrøtter skåret i skiver.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter