Skip to main content

Kremet torskegrateng

Enkel
35min

Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

3.6
(124)
Next ImageKremet torskegrateng

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
torskefilet
1 stk
purre
1 stk
rød paprika
200 g
reker
2 ts
pesto
2 dl
hakket basilikum
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper
100 g
Revet JARLSBERG®
10 stk
potet

Fremgangsmåte

  1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.

  3. Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.

  4. Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.

  5. La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter