Kremet torskegrateng

Kremet torskegrateng

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g torskefilet
1 stk purre
1 stk rød paprika
200 g reker
2 beger TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ts pesto
1 beger TINE Cottage Cheese Original
2 dl hakket basilikum
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
100 g Jarlsberg® Revet
10 stk poteter

Slik gjør du det

    1. Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.
    2. Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.
    3. Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.
    4. Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.
    5. La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.
Tips!

Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat