
Kremet torskegrateng
Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.
- 3
Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.
- 4
Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.
- 5
La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.
Tips
Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.