Kremet torskegrateng
Enkel•35 min min
Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gtorskefilet
-
1 stkpurre
-
1 stkrød paprika
-
200 greker
-
2 beger
-
2 tspesto
-
1 beger
-
2 dlhakket basilikum
-
1 tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
-
100 gJarlsberg® Revet
-
10 stkpoteter
Slik gjør du det
-
1
Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.
-
3
Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.
-
4
Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.
-
5
La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.