Kremet torskegrateng

Kremet torskegrateng

0
85
Enkel35 min
Her er en super middagsoppskrift på torsk i form. Gratengen inneholder både fisk og grønnsaker og er ferdig i ovnen på under en halvtime. En fiskemiddag som hele familien vil spise og elske!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Du trenger en ildfast form. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Skjær fisken i porsjonsstykker, snitt purren og finhakk paprikaen. Legg fisk, reker og grønnsaker i den ildfaste formen.

  3. 3

    Bland Crème Fraîche, pesto og Cottage Cheese. Tilsett friske urter og smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Hell sausen over fisken og dryss revet ost på toppen. Sett den i ovnen og stek/kok i ca. 25 minutter.

  5. 5

    La retten hvile noen minutter før servering. Fullkornris eller kokte poteter og en frisk salat smaker godt til.

Tips

Du kan også bruke sei eller annen hvit fisk i denne gratengen. Server gjerne med revne gulrøtter ved siden av.

Del denne oppskriften: