En enklere, smakfull og mer familievennlig norsk fiskerett skal du lete lenge etter. Kombinasjonen av hvit fisk, varm hvit saus og sprø strøkavring får selv den mest innbitte fiskemotstander til å prøvesmake. Server gjerne klassikeren hjemmelaget fiskegrateng med revne gulrøtter, kokt potet og litt smeltet smør.
#1: Fiskegrateng er en ypperlig måte for deg å bruke opp fiskerester fra dagen før. Steketiden vil være litt kortere når du bruker ferdig kokt fisk.#2: Ha gjerne i friske urter eller sennep i gratengen for ekstra smak#3: En liten mengde muskat gir god smak til hvit saus
Fiskegrateng med makaroni
Enkel
45min
En enklere, smakfull og mer familievennlig norsk fiskerett skal du lete lenge etter. Kombinasjonen av hvit fisk, varm hvit saus og sprø strøkavring får selv den mest innbitte fiskemotstander til å prøvesmake. Server gjerne klassikeren hjemmelaget fiskegrateng med revne gulrøtter, kokt potet og litt smeltet smør.