Lakseform med pepperrot

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på potetform med smak av røkelaks og pepperrot. En herlig smakskombinasjon, og en grateng som enkelt kan servere som hverdagsmiddag.

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form, 20x30 cm

Ingredienser

¾ kgpotet
1 stkpurre
300 grøkelaks
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssrevet pepperrot
3 dlTINE Matfløte
1 dlNorvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Skjær purreløk i ringer og laks i skiver.
    3. Bland potet og purre med salt, pepper og pepperrot. Bland det med laksen i en ildfast form eller porsjonsformer. Hell over fløte og strø på ost.
    4. Stek i ovnen ved 225 °C i 30-40 minutter eller til potetene er møre.

Tips:

Varier smaken på gratengen ved å prøve en ny type ost, for eksempel Jarlsberg eller litt blåmuggost.

Kommentarer

  Legg til kommentar