Lakseform med pepperrot

Lakseform med pepperrot

4
16
Enkel60 min
Oppskrift på potetform med smak av røkelaks og pepperrot. En herlig smakskombinasjon, og en grateng som enkelt kan servere som hverdagsmiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Skrell potetene og skjær dem i skiver. Skjær purreløk i ringer og laks i skiver.

  3. 3

    Bland potet og purre med salt, pepper og pepperrot. Bland det med laksen i en ildfast form eller porsjonsformer. Hell over fløte og strø på ost.

  4. 4

    Stek i ovnen ved 225 °C i 30-40 minutter eller til potetene er møre.

Tips

Varier smaken på gratengen ved å prøve en ny type ost, for eksempel Jarlsberg eller litt blåmuggost.

Del denne oppskriften: