Skip to main content

Lakseform med pepperrot

Enkel
1t

Oppskrift på potetform med smak av røkelaks og pepperrot. En herlig smakskombinasjon, og en grateng som enkelt kan servere som hverdagsmiddag.

3.6
(23)
Next ImageLakseform med pepperrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.75 kg
potet
1 stk
purre
300 g
røkelaks
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
revet pepperrot
1 dl
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Skjær purreløk i ringer og laks i skiver.

  3. Bland potet og purre med salt, pepper og pepperrot. Bland det med laksen i en ildfast form eller porsjonsformer. Hell over fløte og strø på ost.

  4. Stek i ovnen ved 225 °C i 30-40 minutter eller til potetene er møre.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier smaken på gratengen ved å prøve en ny type ost, for eksempel Jarlsberg eller litt blåmuggost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter