
Lasagne med torsk og Jarlsberg®
Her er en oppskrift på en lekker lasagne med torsk, ostesaus og en fyldig tomatsaus med urter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Tomatsaus:
Ostesaus:
Fremgangsmåte
- 1
Sett på stekeovnen på 180 °C. Finn frem en ildfast form.
Tomatsaus:
- 2
Fres løk og hvitløk i olje til de er gylne. Tilsett tomatpuré og hakket tomat. La dette småkoke i 15 minutter. Tilsett frisk basilikum og salvie, og smak til med olivenolje, sukker, salt og nykvernet sort pepper.
Ostesaus:
- 3
Smelt smør og tilsett mel. Spe med melk, rør godt, og la sausen småkoke i 15 minutter. Rør inn Jarlsberg®, og la osten smelte i den varme sausen. Smak til med salt og pepper.
- 4
Legg fisk, tomatsaus, pastaplater og ostesaus lagvis i en godt smurt ildfast form, gjerne i tre lag. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 25 minutter. Når det gjenstår 10 minutter av steketiden, strør du revet Jarlsberg over lasagnen.
- 5
Skyll salat og server til lasagnen.
Tips
Du må gjerne bytte ut torsk med for eksempel laks i denne lasagnen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



