Skip to main content

Stekt seibiff med løk

Enkel
25min

Klassikeren seibiff med løk, laget fra grunnen kan sette en piff på hverdagen til selv den mest kresne.

3.8
(57)
Next ImageStekt seibiff med løk

Ingredienser

Antall porsjoner

Stekt seibiff med løk

800 g
potet
4 stk
gulrot i biter
2 stk
løk i skiver
1 ss
TINE® Meierismør til steking
720 g
seifilet
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
hvetemel
3 ss
kapers (kan sløyfes)
0.5 ss
sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Vask poteter godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. Skrell gulrøtter, del i biter og kok de møre.

  3. Skjær løk i strimler. Stek løken i smør til den blir gyllen og bløt.

  4. Krydre fisken med salt og pepper og vend den i mel. Stek over middels varme på begge sider til fisken flaker seg.

  5. Smelt smør, og ha i kapers og sitronsaft.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: Bruk gjerne grovt mel eller strøkavring hvis du ønsker en litt mer sprø konsistens på fisken. Sesamfrø er også et alternativ du kan velge å vende seifiletene i før steking.

#2: Kapers kan du fint erstatte med kokt, hakket egg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter