
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 175 °C.
- 2
Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett.
- 3
Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min.
- 4
Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min.
- 5
Server med rømme.
Tips
#1: Smak gjerne til rømmen med hvitløk, sitron eller hakkede friske urter som for eksempel basilikum eller dill.
#2: Laks, sei, steinbit eller kveite kan tilberedes på samme måte, med samme gode resultat.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



