Skip to main content

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

Enkel
35min

En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.

3.9
(89)
Next ImageOvnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

Ingredienser

Antall porsjoner

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

4 stk
potet
3 stk
gulrot
0.5 stk
kålrot
0.5 stk
sellerirot
2 stk
rødløk
4 ss
olivenolje
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
frisk timian
4 ss
god sennep
700 g
torskefilet

Til servering

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 175 °C.

  2. Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett.

  3. Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min.

  4. Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min.

  5. Server med rømme.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: Smak gjerne til rømmen med hvitløk, sitron eller hakkede friske urter som for eksempel basilikum eller dill.

#2: Laks, sei, steinbit eller kveite kan tilberedes på samme måte, med samme gode resultat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter