Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Karripanert fisk

Enkel
15min

Det er ikke alltid man har god tid til å lage middag. Her er oppskrift på en typisk hverdagsmiddag hvor vi har panert hvit fiskefilet og gitt den en smak av karri. Sausen er veldig enkel og god og er en blanding av lettrømme, chilisaus, agurk og persille. Server gjerne med kokte poteter og brokkoli.

4
(14)
Karripanert fisk

Ingredienser

600 g
fiskefilet, av sei eller torsk
1 stk
egg
0.5 dl
hvetemel
1 ts
karri
1 ts
salt

Saus

2 ss
chilisaus, eller ketchup
1 dl
finhakket slangeagurk, eller syltet agurk
2 ss
hakket persille

Slik gjør du

Tips

Bytt gjerne ut hvetemel med strøkavring for en enda sprøere stekeskorpe på fisken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter