Skip to main content

Karripanert fisk

Enkel
15min

Det er ikke alltid man har god tid til å lage middag. Her er oppskrift på en typisk hverdagsmiddag hvor vi har panert hvit fiskefilet og gitt den en smak av karri. Sausen er veldig enkel og god og er en blanding av lettrømme, chilisaus, agurk og persille. Server gjerne med kokte poteter og brokkoli.

4.0
(14)
Next ImageKarripanert fisk

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
fiskefilet, av sei eller torsk
1 stk
egg
0.5 dl
hvetemel
1 ts
karri
1 ts
salt

Saus

2 ss
chilisaus, eller ketchup
1 dl
finhakket slangeagurk, eller syltet agurk
2 ss
hakket persille

Fremgangsmåte

  1. Visp egget på en tallerken. Bland mel, karri og salt på en annen. Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen. La det tørke litt på yttersiden.

  2. Stek filetene i smør på ganske svak varme, 3-4 min på hver side.

  3. Bland ingrediensene til sausen i en bolle, og smak den godt til med salt og pepper.

  4. Server fisken med saus, kokte poteter og lettkokt brokkoli.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bytt gjerne ut hvetemel med strøkavring for en enda sprøere stekeskorpe på fisken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter