Karripanert fisk
Enkel•15 min min
Det er ikke alltid man har god tid til å lage middag. Her er oppskrift på en typisk hverdagsmiddag hvor vi har panert hvit fiskefilet og gitt den en smak av karri. Sausen er veldig enkel og god og er en blanding av lettrømme, chilisaus, agurk og persille. Server gjerne med kokte poteter og brokkoli.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gfiskefilet , av sei eller torsk
-
1 stkegg
-
½ dlhvetemel
-
1 tskarri
-
1 tssalt
-
2 ss
Saus
-
3 dl
-
2 sschilisaus , eller ketchup
-
1 dlfinhakket slangeagurk , eller syltet agurk
-
2 sshakket persille
Slik gjør du det
-
1
Visp egget på en tallerken. Bland mel, karri og salt på en annen. Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen. La det tørke litt på yttersiden.
-
2
Stek filetene i smør på ganske svak varme, 3-4 min på hver side.
-
3
Bland ingrediensene til sausen i en bolle, og smak den godt til med salt og pepper.
-
4
Server fisken med saus, kokte poteter og lettkokt brokkoli.