Karripanert fisk

Karripanert fisk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Det er ikke alltid man har god tid til å lage middag. Her er oppskrift på en typisk hverdagsmiddag hvor vi har panert hvit fiskefilet og gitt den en smak av karri. Sausen er veldig enkel og god og er en blanding av lettrømme, chilisaus, agurk og persille. Server gjerne med kokte poteter og brokkoli.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g fiskefilet , av sei eller torsk
1 stk egg
½ dl hvetemel
1 ts karri
1 ts salt
2 ss TINE Meierismør

Saus

3 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss chilisaus , eller ketchup
1 dl finhakket slangeagurk , eller syltet agurk
2 ss hakket persille

Slik gjør du det

    1. Visp egget på en tallerken. Bland mel, karri og salt på en annen. Paner filetene, først i egget, siden i melblandingen. La det tørke litt på yttersiden.
    2. Stek filetene i smør på ganske svak varme, 3-4 min på hver side.
    3. Bland ingrediensene til sausen i en bolle, og smak den godt til med salt og pepper.
    4. Server fisken med saus, kokte poteter og lettkokt brokkoli.
Tips!

Bytt gjerne ut hvetemel med strøkavring for en enda sprøere stekeskorpe på fisken.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat