Indisk fiskegryte

Indisk fiskegryte

11
82
Enkel30 min
Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og crème fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 dl
    fullkornsris
  • 500 g
    torskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
  • ½ stk
    purre
  • 100 g
    cherrytomater
  • 1 ss
  • 3 ts
    grønn currypaste
  • 3 dl
  • 2 ss
    hakket koriander
  • 2 stk
    nanbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.

  3. 3

    Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn crème fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.

  4. 4

    Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.

  5. 5

    Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.

Del denne oppskriften: