Indisk fiskegryte

(58)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med god hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlfullkornsris
500 gtorskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
½ stkpurre
100 gcherrytomater
1 ssTINE Meierismør
1 poseKerala curryblanding
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 10 %
2 sshakket koriander
2 stknanbrød

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
    3. Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
    4. Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
    5. Varm naanbrød etter anvisningen på pakken. Servér fiskegryten med fullkornsris og naanbrød.

      Tips:

Kommentarer

  Legg til kommentar