Indisk fiskegryte
Enkel•30 min min
Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og crème fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlfullkornsris
-
500 gtorskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
-
½ stkpurre
-
100 gcherrytomater
-
1 ss
-
3 tsgrønn currypaste
-
3 dl
-
2 sshakket koriander
-
2 stknanbrød
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
2
Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
-
3
Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn crème fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
-
4
Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
-
5
Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.