Indisk fiskegryte

Indisk fiskegryte

11
  • Enkel
  • 30 min
Med god hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Ingredienser

3 dl fullkornsris
500 g torskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
½ stk purre
100 g cherrytomater
1 ss TINE Meierismør
1 pose Kerala curryblanding
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
2 ss hakket koriander
2 stk nanbrød

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
    3. Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
    4. Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
    5. Varm naanbrød etter anvisningen på pakken. Servér fiskegryten med fullkornsris og naanbrød.

Kommentarer

  • Betty

    9 måneder siden
    Ergrer meg grønn over oppskrifter der man leter land og strand rundt etter en ingrediens som ikke finnes! Kerala Curryblanding er utgått fra Santa Maria sortiment. Har noen funnet en lignende blanding blant andre produsenter?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei Betty!

      Se gjerne på oppskrifter som veiledere. Ikke tenk på at du må ha akkurat det som står i oppskriften. Har du curry av andre sorter, så prøv gjerne dette. smak deg til en god og kanskje helt ny smak! Her er det bare å la fantasien flyte. :) Ellers finnes det mange forskjellige currymix blandinger i asiatiske matbutikker feks.

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat