
Indisk fiskegryte
Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og TINE® Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 2
Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
- 3
Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn TINE® Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
- 4
Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
- 5
Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.