Indisk fiskegryte
Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og TINE® Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 3 dl fullkornsris
- 500 g torskefilet, eller annen hvit fisk (f.eks sei)
- 0.5 stykk purre
- 100 g cherrytomat
- 1 ss TINE® Meierismør
- 3 ts grønn currypaste
- 3 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 2 ss hakket koriander
- 2 stykk nanbrød
Slik gjør du
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
2
Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
3
Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn TINE® Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
4
Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
5
Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.
TipsOppskrift på hjemmelaget nanbrød finner du her.