Skip to main content

Indisk fiskegryte

Enkel
30min

Med god, hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og TINE® Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

3.7
(83)
Next ImageIndisk fiskegryte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
fullkornsris
500 g
torskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
0.5 stk
purre
100 g
cherrytomat
3 ts
grønn currypaste
2 ss
hakket koriander
2 stk
nanbrød

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.

  3. Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn TINE® Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.

  4. Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.

  5. Varm nanbrød etter anvisningen på pakken. Server fiskegryten med fullkornsris og nanbrød.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter