placeholder image
0

Rask fiskegryte

(37)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Man skulle ikke tro at denne fiskegryten er så rask å lage når man smaker den. Fyldig, kremet og god med spinat, fisk, potet og frisk dill.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkpoteter, i terninger
5 dlvann
3 dlTINE Matfløte
2 stkfiskebuljongterning
400 glaksefilet, i terninger
½ stkpurre, i skiver
80 gspinat
4 ssdill, hakket
½ tssalt
¼ tspepper

Til servering:

4 ssTINE Lettrømme 18 %
4 skivergrovt brød

Slik gjør du det

    1. Ha potet i en kjele, og ha over vann, fløte og buljongterning. Kok i 10 minutter.
    2. Ha laks, purre, spinat og dill i kjelen og kok videre i 4 minutter.

      Tips:

      Annen fisk kan brukes, for eksempel ørret, torsk, steinbit eller kveite.

    3. Smak til gryten med salt og pepper, og server med rømme og grovt brød.

Tips:

Ha gjerne flere grønnsaker i gryten, som erter, gulrot, bønner eller asparges.

Kommentarer