Håndkle og blad
Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel
(55)

Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gpastaskruer
600 glaksefilet, i terninger
½ stkfennikel, i strimler
100 gknaskegulrøtter, delt i to på langs
1 ssTINE Meierismør til steking
2 dlfrosne erter
3 dlTINE Matfløte
2 dlparmesan, revet
½ tssalt
¼ tspepper
½ stksitron, revet skall
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pastaskruer som anvist på pakken
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.
      Blått hjerte
      Tips!

      I stedet for laks, kan du bruke ørret.

    3. Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.
    4. Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Friske urter smaker godt i sausen.

Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat