Skip to main content

Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

Enkel
15min

Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

4.1
(9)
Next ImageStekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
pastaskruer
600 g
laksefilet, i terninger
0.5 stk
fennikel, i strimler
100 g
knaskegulrøtter, delt i to på langs
1 ss
TINE® Meierismør til steking
2 dl
frosne erter
2 dl
parmesan, revet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.5 stk
sitron, revet skall

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaskruer som anvist på pakken

    Tips

    Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

  2. Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.

    Tips

    I stedet for laks, kan du bruke ørret.

  3. Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.

  4. Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.

    Tips

    Friske urter smaker godt i sausen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter