Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel
Enkel•15 min min
Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpastaskruer
-
600 glaksefilet , i terninger
-
½ stkfennikel , i strimler
-
100 gknaskegulrøtter , delt i to på langs
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 dlfrosne erter
-
3 dl
-
2 dlparmesan , revet
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ stksitron , revet skall
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaskruer som anvist på pakken
Tips
Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.
-
2
Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.
Tips
I stedet for laks, kan du bruke ørret.
-
3
Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.
-
4
Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.
Tips
Friske urter smaker godt i sausen.