Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

1
7
Enkel15 min
Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pastaskruer
  • 600 g
    laksefilet , i terninger
  • ½ stk
    fennikel , i strimler
  • 100 g
    knaskegulrøtter , delt i to på langs
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 2 dl
    frosne erter
  • 3 dl
  • 2 dl
    parmesan , revet
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • ½ stk
    sitron , revet skall

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaskruer som anvist på pakken

    Tips

    Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

  2. 2

    Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.

    Tips

    I stedet for laks, kan du bruke ørret.

  3. 3

    Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.

  4. 4

    Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.

    Tips

    Friske urter smaker godt i sausen.

Tips

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

Del denne oppskriften: