Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g pastaskruer
600 g laksefilet , i terninger
½ stk fennikel , i strimler
100 g knaskegulrøtter , delt i to på langs
1 ss TINE Meierismør til steking
2 dl frosne erter
3 dl TINE Matfløte
2 dl parmesan , revet
½ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron , revet skall

Slik gjør du det

    1. Kok pastaskruer som anvist på pakken
      Tips!

      Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.
      Tips!

      I stedet for laks, kan du bruke ørret.

    3. Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.
    4. Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.
      Tips!

      Friske urter smaker godt i sausen.

Tips!

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat