Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpastaskruer
600 glaksefilet, i terninger
½ stkfennikel, i strimler
100 gknaskegulrøtter, delt i to på langs
1 ssTINE Meierismør til steking
2 dlfrosne erter
3 dlTINE Matfløte
2 dlparmesan, revet
½ tssalt
¼ tspepper
½ stksitron, revet skall
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok pastaskruer som anvist på pakken

      Tips:

      Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

    2. Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.

      Tips:

      I stedet for laks, kan du bruke ørret.

    3. Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.
    4. Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.

      Tips:

      Friske urter smaker godt i sausen.

Tips:

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

Kommentarer

  Legg til kommentar