
Rask laksepanne
Laks er enkelt og raskt å tilberede. Når du steker laksefilet på denne måten skal den kun stekes ett minutt på hver side før den får ligge å godgjøre seg i den smakfulle sausen i fem minutter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær laks i skiver. Skjær fenikkel og løk i strimler.
- 2
Ha smør i stekepannen og stek biter av lakspå høy varme i ca. 1 minutt på hver side, krydre med salt og pepper. Ta laksen deretter ut av stekepannen.
- 3
Fres fenikkel og løk i 1 minutt. Skru ned varmen og bland inn creme fraiche, soyasaus og sitronsaft. Legg laksebiter på toppen og la det surre i ca. 5 minutter på middels varme.
Tips
Blir sausen for tykk kan du spe med litt vann og eventuelt litt fiskefond.
- 4
Grovhakk sukkererter og strø over rett før servering.
Tips
Det er også godt med kokt potet til denne retten.
Tips
Resultatet blir best når du tilbereder laksen romtemperert.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

