
Honningmarinerte laksespyd med stekt ris
- Enkel
- 15 min
Nydelig marinert laks på spyd får i denne retten selskap av stekt ris med grønnsaker. Stekt ris er en lur måte å få brukt opp risrester på.
Slik gjør du det
-
-
Sett ovnen på 200 °C.
-
-
Marinade og fisk:
-
Pisk sammen honning, soyasaus, olivenolje og ingefær til marinaden. Skjær laksefilet i biter, og vend i marinaden.Tips
For ekstra god smak, kan du marinere laksen i kjøleskapet over natten.
-
Tre laksebitene på spyd. Legg spydene utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen i ca. 8 minutter.Tips
Laksespydene kan også grilles eller stekes.
-
-
Grønnsaker og ris:
-
Stek gulrøtter, paprika og vårløk i smør til det er mykt. Ha i kokt ris og erter. Stek videre til alt er varmt. Server med soyasaus.
-
Tips
For ekstra spennende smak, kan du servere med ristede sesamfrø. Varier fisken på spydene med steinbit, kveite eller sei.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer