Wraps med røkelaks og mango
Røkt salt laks og søt frisk mango er en nydelig kombinasjon. Servert med avokadomos på lefser, er dette en liten lekkerbisken av en rett.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk avokado
- 1 stykk mango
- 1 stykk rødløk, , i strimler
- 8 stykk små tortillalefse
- 6 dl babyspinat
- 600 g varmrøkt laks
- 8 ss søt chilisaus
- 8 ss TINE® Lettrømme 17 %
Slik gjør du
1
Del avokado, og fjern steiner. Ta ut kjøttet med en skje, og mos kjøttet.
2
Skjær skallet fra mango, og kutt opp kjøtt i terninger.
3
Fyll tortillalefser med avokadomos, mangoterninger, løk og spinat. Del laks i mindre stykker og fordel den over.
TipsHvis du ikke finner varmrøkt laks, så kan du bruke kaldrøkt.
4
Ringle over søt chilisaus og rømme, og rull sammen.
TipsDu kan pakke inn rullene i matpapir, slik at de ikke åpner seg.