Skip to main content

Wraps med fiskekake

Enkel
15min

Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

4.0
(25)
Next ImageWraps med fiskekake

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
fiskekake
1 ss
TINE® Meierismør til steking
0.25 ts
salt
0.5 ts
pepper
2 stk
avokado
1 stk
rødløk
1 stk
paprika
16 stk
cherrytomat
1 stk
crispisalat
4 stk
store tortillalefse
4 ss
tacosaus

Fremgangsmåte

  1. Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.

    Tips

    Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

  2. Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.

  3. Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.

  4. Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter