
Wraps med fiskekake
Enkel•15 min min
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkfiskekaker
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
¼ tssalt
-
½ tspepper
-
2 stkavokado
-
1 stkrødløk
-
1 stkpaprika
-
16 stkcherrytomater
-
1 stkcrispisalat
-
4 stkstore tortillalefser
-
4 sstacosaus
-
4 ss
Slik gjør du det
-
1
Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
Tips
Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.
-
2
Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
-
3
Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
-
4
Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.