Wraps med fiskekake
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk fiskekake
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 0.25 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 2 stykk avokado
- 1 stykk rødløk
- 1 stykk paprika
- 16 stykk cherrytomat
- 1 stykk crispisalat
- 4 stykk store tortillalefse
- 4 ss tacosaus
- 4 ss TINE® Lettrømme 17 %
Slik gjør du
1
Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
TipsDu finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.
2
Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
3
Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
4
Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.
TipsLag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.