
Wraps med fiskekake
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
Tips
Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.
- 2
Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
- 3
Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
- 4
Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.
Tips
Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.