Wraps med fiskekaker

Wraps med fiskekake

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk fiskekaker
1 ss TINE Meierismør til steking
¼ ts salt
½ ts pepper
2 stk avokadoer
1 stk rødløk
1 stk paprika
16 stk cherrytomater
1 stk crispisalat
4 stk store tortillalefser
4 ss tacosaus
4 ss TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
      Tips!

      Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

    2. Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
    3. Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
    4. Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.
Tips!

Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat