Bønne- og chorizo wrap
Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
- 2 stykk modne avokado
- 2 dråpe tabasco
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 8 stykk tortillalefse, (gjerne fullkorn)
- 2 dl svarte bønner
- 3 ss jalapenos, (kan sløyfes)
- 100 g chorizo, , i biter eller skiver
- 0.5 stykk salat
- 4 stykk tomat, , i båter
- 1 stykk rødløk, , i strimler
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 150 °C.
2
Mos avokadokjøtt med limesaft og noen tabascodråper. Bland med lettrømme.
3
Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i ovnen i 8–10 minutter.
4
Smør blandingen på de oppvarmede tortillaene. Fordel bønner og jalapeños, chorizo, salat, tomat og rødløk. Rull sammen til wraps.
TipsTomatsalsa smaker godt til bønne- og chorizowrapsene.