
Chili con carne
En oppskrift på den verdensberømte gryteretten med spicy karbonadedeig og bønner. Et godt alternativ til fredagstacoen.
Ingredienser
Antall porsjoner
Chili con carne
Guacamole
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en gryte. Ha i karbonadedeig eller kjøttdeig og finhakket løk. Rør med gaffel under stekingen, slik at kjøttet blir grynete.
- 2
Tilsett finhakket hvitløk, chilipulver, oregano og hermetisk tomat. La det surre noen minutter.
- 3
Bland i bønner og finhakket paprika. La det koke opp. Smak deretter til med salt og pepper.
Guacamole
- 4
Ta ut avokadostein og skrap ut kjøttet med en skje. Legg det i en bolle sammen med presset hvitløk, limesaft og rømme. Mos sammen med en gaffel, eller bruk en stavmikser for å få en silkemyk konsistens. Smak til med salt og pepper. Server chili con carne med guacamole og nachochips.
Tips
Lag gjerne Chili con carne dagen i forveien. Jo lenger denne gryteretten står, desto bedre blir den!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

