
Chili- og makaronigryte
En gryte er perfekt når du trenger en rett som metter. Med makaroni og Jarlsberg er dette gryta for både hverdag og helg.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp olje i en gryte eller stor stekepanne. Brun hvitløk, løk og karbonadedeig eller kjøttdeig i 3–4 minutter.
- 2
Tilsett vann, buljonterning, hakkede tomater, bønner, chilipulver, spiskummen, salt og pepper. La det koke opp.
- 3
Tilsett makaroni. Legg på lokket, og skru ned varmen til under middels. La det småkoke på svak varme i 13–15 minutter, til makaronien er ferdigkokt.
- 4
Ta gryta av varmen. Dryss på ost, og legg på lokket til osten har smeltet. Pynt med hakket persille og server.
Tips
Server gjerne med nachochips ved siden av.
Flere fristende oppskrifter
