Kyllinggryte med poteter

Kyllinggryte med poteter

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Enkel og velsmakende middagsrett med kylling. Dette er en rett også barna vil sette pris på.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 boks hele hermetiske tomater (400 g)
2 dl kyllingbuljong
6 stk poteter
2 stk løk
3 stilker stangselleri
1 ts timian
½ ts pepper
4 stk kyllingfileter
2 dl frosne erter

Slik gjør du det

    1. Ha hermetiske tomater med kraft i en kjele sammen med kyllingkraft, og kok opp.
    2. Skrell potet og del i jevnstore biter. Skrell og kutt løk i mindre biter. Rens stangselleri og skjær i biter.
    3. Ha potet, løk og stangselleri i gryten. Kok opp og la det småkoke i 10–15 minutter til det er mørt. Smak til med timian og pepper.
    4. Skjær kyllingfilet i terninger. Ha kylling og erter i gryten. La gryten trekke på svak varme til kylingen er gjennomvarm, i 5–8 minutter.
Tips!

Husk å kutt grønnsakene i jevne biter når du lager gryteretter, slik at de blir ferdige samtidig.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kari Bruun

    4 år siden
    Menes det her rå kyllingbryst?

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Kari, Ja, her skal rått kjøtt rett i suppa. Eventuelt kan du brune kjøttet raskt i en stekepanne med litt smør, og ha i suppen rett før servering. Bon appétit :)

      Kommenter  (17)


Det er mye kjærlighet i god mat