
Kyllinggryte med poteter
Enkel og velsmakende middagsrett med kylling. Dette er en rett også barna vil sette pris på.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha hermetiske tomater med kraft i en kjele sammen med kyllingkraft, og kok opp.
- 2
Skrell potet og del i jevnstore biter. Skrell og kutt løk i mindre biter. Rens stangselleri og skjær i biter.
- 3
Ha potet, løk og stangselleri i gryten. Kok opp og la det småkoke i 10–15 minutter til det er mørt. Smak til med timian og pepper.
- 4
Skjær kyllingfilet i terninger. Ha kylling og erter i gryten. La gryten trekke på svak varme til kylingen er gjennomvarm, i 5–8 minutter.
Tips
Husk å kutt grønnsakene i jevne biter når du lager gryteretter, slik at de blir ferdige samtidig.
Flere fristende oppskrifter



