Kyllinggryte med poteter

Kyllinggryte med poteter

2
37
Enkel30 min
Enkel og velsmakende middagsrett med kylling. Dette er en rett også barna vil sette pris på.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 boks
    hele hermetiske tomater (400 g)
  • 2 dl
    kyllingbuljong
  • 6 stk
    poteter
  • 2 stk
    løk
  • 3 stilker
    stangselleri
  • 1 ts
    timian
  • ½ ts
    pepper
  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 dl
    frosne erter

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha hermetiske tomater med kraft i en kjele sammen med kyllingkraft, og kok opp.

  2. 2

    Skrell potet og del i jevnstore biter. Skrell og kutt løk i mindre biter. Rens stangselleri og skjær i biter.

  3. 3

    Ha potet, løk og stangselleri i gryten. Kok opp og la det småkoke i 10–15 minutter til det er mørt. Smak til med timian og pepper.

  4. 4

    Skjær kyllingfilet i terninger. Ha kylling og erter i gryten. La gryten trekke på svak varme til kylingen er gjennomvarm, i 5–8 minutter.

Tips

Husk å kutt grønnsakene i jevne biter når du lager gryteretter, slik at de blir ferdige samtidig.

Del denne oppskriften: