Kyllinggryte med poteter

(32)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og velsmakende middagsrett med kylling. Dette er en rett også barna vil sette pris på.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 bokshele hermetiske tomater (400 g)
2 dlkyllingbuljong
6 stkpoteter
2 stkløk
3 stilkerstangselleri
1 tstimian
½ tspepper
4 stkkyllingfileter
2 dlfrosne erter

Slik gjør du det

    1. Ha hermetiske tomater med kraft i en kjele sammen med kyllingkraft, og kok opp.
    2. Skrell potet og del i jevnstore biter. Skrell og kutt løk i mindre biter. Rens stangselleri og skjær i biter.
    3. Ha potet, løk og stangselleri i gryten. Kok opp og la det småkoke i 10–15 minutter til det er mørt. Smak til med timian og pepper.
    4. Skjær kyllingfilet i terninger. Ha kylling og erter i gryten. La gryten trekke på svak varme til kylingen er gjennomvarm, i 5–8 minutter.

Tips:

Husk å kutt grønnsakene i jevne biter når du lager gryteretter, slik at de blir ferdige samtidig.

Kommentarer

  Legg til kommentar