Kyllingburrito
Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme. I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet.

Ingredienser
kyllingburrito:
Guacamole:
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 100 °C. Pakk tortillalefser inn i aluminiumsfolie og varm i 10–12 minutter eller som anvist på pakken. 
- 2Hakk løk, hvitløk og paprika. Finhakk frisk koriander. 
- 3Skjær kylling i strimler eller biter. Stek kyllingen i olje sammen med løk, hvitløk og paprika. Krydre med salt og pepper. Vend inn bønner og koriander. 
guacamole:
- 4Del avokado på langs og fjerne steinen med en skje. Skrap ut avokadokjøttet med den samme skjeen og ha det i en bolle. Mos lett med gaffel til du får ønsket konsistens. 
- 5Press hvitløk og bland den i avokadoen sammen med olivenolje, limesaft, salt og pepper. Sett guacamolen kaldt fram til servering. 
- 6Fordel kyllingblandingen på tortillasene, og ha på guacamole, rømme, og salsa. Rull sammen til en burrito. Pynt tallerkenen med cherrytomater. 
Tips
Legg avokadosteinene i guacamolen. Da holder den lettere på fargen.




